Na mijn bestelling op de website werd ik netjes op de hoogte gebracht dat niet alle items op voorraad waren. Dit had ik ook al gezien tijdens de bestelling. Vervolgens netjes een update dat deze compleet was en zou worden verzonden. Alles is goed ontvangen.
goed en snel geleverd
Ruim assortiment , maar levering mag wat beter
Artikel besteld, mooie prijs en op afgesproken tijd afgeleverd
Snelle levering, eenvoudige manier van retourneren en daarna snelle terugbetaling hiervan.
alles was zoals beloofd
Het versturen duurde lang
Zie boven
goed product, goede prijs, correcte levering
geleverd wat er besteld is, snel en juist geleverd Top.
Goede product war nodig had.
Jammer dat er geen montagehandleiding bij zat.
Ik had een doosje schroefjes besteld maar had geen passend bit. Hiernaar geïnformeerd en binnen 1 werkdag had ik de juiste gegevens om na te bestellen en dat voor zo’n minimale bestelling. Top!
Heb een geïsoleerd vloerluik met matrand besteld. Ondanks de onhandige en grote afmeting werd het luik keurig verpakt de volgende dag al bezorgd. De kwaliteit van het product is prima. TOP !
Zeer behulpzaam snelle reactie
Ik wilde 3 items bestellen, alle 3 op voorraad volgends de site, de volgende dag geleverd. Nu snap ik ook wel dat de volgende geleverd ook afhankelijk is van de bezorger. het hoeft niet perse de volgende dag. 1 item kwam wel redelijk snel en op de andere 2 zit ik nog te wachten. Hierover gebeld, een ander item was wel op voorraad maar niet opgestuurd. Laatste item was niet op voorraad. Wel later keurig terug gebeld dat dat nog 1,5 week zou duren. Ondertussen zit ik ook nog te wachten op item 2. Ik ging af op de mededeling op de site dat het op voorraad was, anders had ik het wel ergens anders gezocht. Kan beter in het vervolg.
Makkelijke te bestellen op de websie en volgende dag geleverd zodat ik snel door kon gaan met lassen
Op de site stond het product op voorraad En voor 1600 uur besteld de dag erop geleverd en dat was mijn uitgangspunt! Maar dan duurt het helaas meer dan een week!! Gr
Perfect meegedacht goede service
Sleutel niet geschikt wil ik terug sturen, maar voor retourformulier moet je inloggen, HOE? Vervolgens duurt het dagen dat je iets hoort of nu nog steeds niet!
Veel keuze goede prijs en goed geholpen
Mijn bestelling was niet op voorraad. Een hele prettige en heldere communicatie hierover en daarna prima producten geleverd
Een opbouw cassette voor deur ,wordt voorgesteld als compleet. De valdorpels passen niet allemaal in deze cassette maar wordt NIET vermeld. Misleidende en ZÉÉR onduidelijke website.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT