Is goed bevallen om daar te bestellen. Snelle levering en goed bezorgd.
komen afspraken na . dus gewoon doen .
Ik had een Staartcilinder gekocht op de foto was te zien dat het om een slot ging eenmaal thuis ontvangen bleek dat dit een staart van de cilinder te zijn, erg slecht dat je wat anders op de foto laat zien, en niemand pakt daar de telefoon op.
Aanvankelijk heb ik zelf niet passend product besteld, retour gestuurd. Snel afgehandeld en geld terug. Nieuwe passende product ook snel verstuurd en snel ontvangen. Prima shop
Bezorging was op tijd.
Prima product, goede prijs
super service en correcte communicatie
Goed geholpen door telefonische helpdesk, ondanks dat toch spullen retour moeten zenden. Snel afhandeling van de retourgoederen en geld terug.
Veel in het assortiment. Bij vragen is de klantenservice zeer snel en duidelijk. Leveringen worden dezelfde dag vaak verstuurd. Als zakelijke klant bestel ik veel bij mijnijzerwaren! Als “verbeterpunt” zou de zoekfunctie optimaliseren zijn, dat wilt soms niet helemaal werken zoals ik wil.
Binnen één dag had ik het bestelde slot al in huis. Zéér vlot , een aanrader wat mijn betreft.
Goede kwaliteit, juiste artikel vlot ontvangen.
Snelle levering. Savonds besteld. Volgende dag in huis!
Ruim assortiment mis de mogelijkheid om een boodschappenlijst te maken
Bij een van de kapjes ontbrak moer en ringetje.
Snelle levering en normale prijs
Geeft goede inlichtingen snelle levering en goede producten
Het artikel was mij bekend. Het voordeel was dat het voor 21:00 besteld, er de volgende dag werd geleverd.
We hadden een verouderd slot nodig voor een trapkast. Het was nergens te verkrijgen in de bouwmarkten. Het duurde een paar weken maar hij is geleverd en past gelijk. Top!
Mijn bestelling bij Mijnijzerwaren is volledig naar mijn verwachting en volgens afspraak nagekomen. De bestelde sloten zijn ook conform de maten op de site, toppie.
Fast delivery at a the best price
Snelle levering van het product. Het product voldoet aan verwachting.
Snelle levering, vlotte communicatie. Aanrader
Klantvriendelijk en snelle en goede levering. kwalitatief goed product
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT