Uitstekend en snel geholpen
Zeer goed, duidelij en snel geleverd
Makelijk te bestellen en snel geleverd
snel geleverd, goede prijs
U hebt snel geleverd wat ik heb besteld.
Super snelle verzending en juiste product!
Donderdagavond bestelling geplaatst en volgende dag netjes afgeleverd bij het afhaalpunt. Top!!
Duidelijke omschrijving, goed geïnformeerd en snelle levering.
goed product en snelle levering
Bestellen betalen en snelle levering past perfect
topservice, binnen 24 uur na bestellen in huis
Goed produkt en snelle service, top
Goeie website, snel bestellen en prima aflevering
onderdelen die lastig te verkrijgen zijn vind ik bij jullie.
5 sterren, maar minpunt is dat het zaterdag avond geleverd zou worden, echter niets. Maandag avond.
Product was binnen korte tijd stuk gegaan. Bedrijf heeft contact opgenomen met leverancier en mij een nieuw exemplaar toegestuurd. In het vervolg eerder duidelijkheid geven naar de klant toe. Verder goed de zaak afgehandeld
Prima goederen snelle levering
Veel vooraad
Een mooie webshop en snelle levering.
Kreeg product snel en correct geleverd.
Snel geleverd prima prijs en goed slot
De website was duidelijk Bestellen ging prima Product netjes ingepakt en precies wat we verwachten Netjes op tijd bezorgd
het eerste dakraam besteld en binnen een werkdag geleverd,… helaas waren hoogte en breedte maten omgedraaid,… dus gebeld en het werd zonder enig probleem terug genomen en omgeruild. nieuw raam weer binnen n dag geleverd.
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering
Ik heb wel een opmerking over de verpakking dit product zou door de brievenbus kunnen maar zat in een veel te grote doos eigelijk onnodige verspilling
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.