Heb een deurvastzetter besteld. Deze werd keurig verpakt in redelijke tijd bezorgd
Snelle reactie door klantenservice op mijn vragen. Levering bestelde spullen volgens schema. Over kwaliteit kan ik nog niet beslissen, want heb het pakket laten doorsturen naar ons buitenlandse adres.
Heeft wel 1 maand geduurd dat ik de onderdelen heb mogen ontvangen. Maar goed beter laat dan nooit.
Goede uitleg en hulp om het juiste scharnier te vinden! Ook heel snelle levering, toplaag!
Ruime keuze, en goede producten van bekende merken.
Ik heb een product besteld en dit werd supersnel keurig op tijd geleverd!
Ondanks dat ik mijn bestelling retour heb verzonden raad ik deze webshop aan. Bestelling via de website gaat Prima, en bedrag retour, na terugzending, zeer snel en correct teruggestort.
Bestelling klopt snel verzonden. verpakking net geen 5 sterren omdat er tijdens (vervoeren denk ik) het piepschuim iets beschadigd was. Post. Nl was vertraagd.
duidelijke site , waardoor ik gewenste product snel had gevonden , besteld en netjes op de gewenste dag geleverd
Ik had me vergist en kon het bestelde makkelijk retourneren, en kreeg mijn geld snel weer terug. Prima geregeld!
ik kreeg wat ik wilde.
Een van de delen van de bestelling bleek een langere levertijd te hebben dan oorspronkelijk aangegeven. Na overleg netjes opgelost met een alternatief.
Een dikke 10
Prima service, snelle levering. Pianoscharnieren van 3,5 meter besteld deze waren goed verpakt.
Materialen besteld en op voorhand bekend” datum afgeleverd zoals het hoort. Materiaal ziet er goed uit. Nog te installeren!
Goede site.
Ik had een oude sleutelkast voor een eveneens oude meerpuntssluiting nodig: deze website gaf goede uitleg om bij het juiste product uit te komen. Bestelling was vervolgens binnen een dag geleverd en alles paste perfect. Aanrader.
Snelle levering tegen een super prijs !
Website niet compleet (assortiment), wel prima service
Goedendag, Wij proberen een zo groot mogelijk assortiment aan te kunnen bieden aan onze klanten. Vaak kunnen wij ook nog artikelen opvragen bij onze leveranciers. Wij horen graag welk artikel u mist en of wij hierin iets voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken op [email protected] of via 085-2250015 Met vriendelijke groet Team klantenservice
Goede site waardoor ik het juiste kon vinden/ Meteen besteld en de volgende dag geleverd (en in gebruik genomen!)
Heel fijn dat zoveel specificaties vermeld worden bij de producten.
Supergoed geholpen en gelukkig als iemand die nog nooit een slot vervangen had, het juiste onderdeel besteld. Het was er al snel en nu kunnen we veilig op vakantie.
snelle levering van product.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire