Snel verzonden en de beste prijs die ik kon vinden!
Zou binnen 3-10 werkdagen zijn, blijkt 3 weken https://www.mijnijzerwaren.nl/handgereedschap/36760-grondboor-1020080-75mm-gesmeed-8714936042752.html?queryID=2a77d5d9d0ac5a8a17db206b4bad17eb&objectID=36760
Goedendag Stan, Wat jammer dat wij de geschatte leverdatum niet hebben weten te halen. Wij zijn druk bezig om dit te verbeteren zodat in de toekomst iedereen tijdig geïnformeerd wordt. Wij hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet Team Klantenservice
Ze doen wat ze beloven!
Na een foutieve levering van mijn bestelling is er correct en adequaat gehandeld. De foutieve levering is snel hersteld en het contact daarover zowel telefonisch als per mail verliep soepel en uiterst behulpzaam. In één woord goede service!
Ik ben blij met alles
Verzending en bezorging was zoals aangegeven. 1 van de onderdelen was beschadigd bij levering dit is vermoed ik gebeurd tijdens vervoer.(1 van de weinige stukjes plastic) Omdat het niet noodzakelijk is voor de werking geen probleem van gemaakt, gewoon iets beter verpakken. Foto van het product wijkt qua kleur redelijk af van werkelijkheid, een betere foto of foto's zou handig zijn. Het product verder is zeker van kwaliteit dat zie je en voel je er ook aan. https://www.mijnijzerwaren.nl/raambeslag/78563-intersteel-tele-uitzetter-buitendraaiend-zwaar-grijs-8714186002940.html?queryID=bf41997f6c8022bb6dc8d2e68d425def&objectID=78563
Goedendag Walter, Wat jammer om te lezen dat een product beschadigd is aangekomen. En dat de kleur op onze website niet overeen komt. Wij horen dit soort problemen graag zodat wij dit eventueel kunnen oplossen of kunnen aanpassen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij het graag 0852250015 of [email protected] Met vriendelijke groet Team Klantenservice
Deurscharnier krijg ik niet compleet, ontbreekt het kast deel. Dit zou vermeld moeten worden, nu extra moeten bestellen.
Goedendag Huub, Wat jammer dat het niet duidelijk was welk artikel u bestelde, onze excuses hiervoor. Wij hebben dit aangepast op onze website zodat het in de toekomst duidelijker staat weergegeven. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst beter van dienst zijn. Met vriendelijke groet Team Mijnijzerwaren
Ik was al lange tijd op zoek naar een stokhaak voor het openen/sluiten van een bovenlicht en heb deze bij Mijnijzerwaren gevonden. Snel geleverd en voldoet volop aan de verwachtingen.
Bij deze site was ik het goedkoopst uit, zelfs met verzendkosten erbij. De levering was de volgende dag al, en het product was in orde. Niks te verbeteren.
Snel en goede kwaliteit
Verzonden binnen voorgestelde tijd, bestelde onderdelen van goede kwaliteit goed ontvangen. Snelle service.
Kan weinig antwoorden gelet ikzelf niet aanwezig was
weliswaar niet kunnen vinden wat ik zocht, maar verzending, overleg, retourzending en terugbetaling liepen als een speer!
Positief
Vandaag besteld, volgende dag verzonden (en geleverd).
Je wordt heel goed geholpen zowel bij bestellingen als retour
Zeer overzichtelijke webshop
Zoals een klassieke ijzerwaren zaak, veel keuze en goede kwaliteit
Normaal gesproken bestelling snel binnen en goed alleen deze keer verkeerde insteek sloten geleverd Dus graag als nog de 5x pc72 ontvangen
Goedendag Sebastiaan, Wat vervelend dat er iets niet goed is gegaan bij uw bestelling. Ik zie dat u al contact heeft gehad met ons en dat de artikelen zijn omgeruild. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst beter van dienst zijn. Met vriendelijke groet team klantenservice
Garagesloten van goede kwaliteit, snel geleverd; top!
zeer klantvriendelijk geholpen met goed advies.
duidelijke website
Setje speciale scharnieren besteld kon ze nergens voordeliger kopen dan in deze complete webshop.
Goedkoop en snel.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire