Geeft goede inlichtingen snelle levering en goede producten
Het artikel was mij bekend. Het voordeel was dat het voor 21:00 besteld, er de volgende dag werd geleverd.
We hadden een verouderd slot nodig voor een trapkast. Het was nergens te verkrijgen in de bouwmarkten. Het duurde een paar weken maar hij is geleverd en past gelijk. Top!
Mijn bestelling bij Mijnijzerwaren is volledig naar mijn verwachting en volgens afspraak nagekomen. De bestelde sloten zijn ook conform de maten op de site, toppie.
Fast delivery at a the best price
Snelle levering van het product. Het product voldoet aan verwachting.
Snelle levering, vlotte communicatie. Aanrader
Klantvriendelijk en snelle en goede levering. kwalitatief goed product
Netjes en op tijd, zeker aan te raden!
Goede omschrijving van het geleverde product en snelle levering.
Goed product, perfect zoals verwacht
Prima shop en snel verzonden
Gemakkelijke site, snelle levering
Verkeerde besteld, zonder problemen omgeruild
Beste, De trechter die besteld is, is volgens de bezorger bij mij geleverd, alleen heb ik deze niet ontvangen. je word van kastje naar de muur gestuurd.
Solide product. Product stevig ingepakt. Levertijd relatief kort. Communicatie over tijdtijdstip helder. Een bestelling en levering zoals ik het graag ervaar.
Na een defect te hebben in een aangekocht deurslot heeft Mijnijzerwaren.nl direct contact opgenomen met de leverancier en is er vanuit garantie een nieuw product verzonden. Zeer duidelijke en adequate communicatie.
Donderdagmiddag besteld inderdaad de volgende dag in huis zeggen wat doet. Keurig verzorgd bedankt.
Bestelling ook netjes “ op maat” verpakt
Bestelling dezelfde dag nog verzonden, ik ben daarvan goed op de hoogte gehouden, en keurig de volgende dag geleverd. Producten zoals omschreven. Top. Ik ga zeker hier weer bestellen. Bedankt, Mijnijzerwaren.
Ben zeer blij met de snelle levering.
Ook in deze drukke tijd geleverd conform afspraak ondanks dat ik pas laat had besteld.
Hulp kwam heel fijn om het goede produkt te bestellen. Jammer dat er de feestdagen tussen kwamen.
PGoede beoordeling, moest wel ekele weken op de bestelling wachten maar lag meer aan datgene wat ik besteld had dan de service.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire