Prima ervaring
Eerste bestelling gedaan en ik bestel de volgende keer weer bij hun
correct en op tijd geleverd
De website werkte prima op de Apple telefoon maar minder op de MacBook
De levering van mijn ijzerwaren kwam heel vlot , ondanks , de kerstdrukte en het was helder over de kosten. Prima!
Op de foto ziet het er leuk uit, maar technisch is het van een slechte kwaliteit, de vierkante pen kan niet haaks gemonteerd worden . Bij werking van 180 graden draaien (dus op slot en vrij ) is er 8 mm verschil, kan de schroeven dus niet aandraaien anders zit alles vast. Ik geeft dit een cijfer van 1 tot 10 een score van 3.
Snel top service
Product voldoet volgens de webshop en snelle levering
Nvt
Zoals de titel omschrijft. Duidelijke site met een normale prijs 24 uur later bezorgd.
Eerste keer bij MijnIJzerwaren.nl 2 bestellingen gedaan. Bij beide artikelen stond er een getal bij dat er nog "voldoende" in voorraad waren. De volgende dag krijgen wij 1 artikel. Ik heb toen gemaild over de andere levering. Kreeg gelijk een vriendelijk mail terug. Enkele dagen later werd bestelling 2 ook bezorgd.
Snelle levering en service
Snelle en goede levering
Netjes geleverd
Ze weten in ieder geval waar ze het over hebben
Telefonisch contact gehad, omdat ik een vraag had. Super vriendelijke medewerker gesproken. De bestelling was netjes ingepakt en de volgende dag al binnen gekregen.
gewoon goed.
Een tevreden klant bestel zeker vaker daar
Zie boven
Er wordt snel gehandeld goed verpakt en snel geleverd en goed op de hoogte gehouden via E-mail.
snel geleverd, en vooraf een goede uitleg gehad mbt product
Snelle levering en goede aangave van de bestelstatus.
Product bleek niet op voorraad te zijn waardoor het niet op tijd was voor mijn project.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire