Netjes verpakt
Een snelle levering
Goede hulp en uitleg bij keuze bestelling, na 1 week geleverd en correct onderdeel.
Prima service.
website is duidelijk snelle levering
Was een dag later geleverd maar verder gewoon goed
Ik heb Decoupeerzaagblad T128BHM Trespa - 3 stuks Kekocht voor trespa te zagen. Dit is echt top kwaliteit.
Snel geleverd werkt goed
Na contakt perfect afgehandeld
Artikelen zijn goed gerangschikt en makkelijk procedure tot betaling
De ene dag besteld, en de volgende dag in huis.
Helemaal OK
Is een aanrader om je bestelling te doen .
Telefoon wordt niet opgenomen. 14 dagen lever tijd . Dat vindt ik te lang. Ik niet meer. Mvg
Snel en correct geleverd en goede informatie.
Makkelijk bestellen Overzichtelijke website Zeer aantrekkelijk prijsniveau Snelle levering
Ik had M10 draadeinden en wat hang en sluit materiaal besteld en het kwam netjes de volgende dag geleverd. Prima spul.
Snel geleverd-binnen 1 dag- met goede verpakking..
Makkelijk bestellen, geen verzendkosten en snelle levering.
Prima snelle levering voor een nette prijs
Geleverde artikel is precies zoals besteld. Mijn telefoontjes waren niet nodig geweest als de verlate levering direct via e-mail gecommuniceerd was.
De omschrijving van hoe of wat is niet duidelijk, maar het gaat vast wel lukken. De dranger ziet er perfect uit.
Op de website staat als levertijd 4 tot 10 werkdagen Nadat de 10 werkdagen voorbij waren kontakt gezocht en als antwoord U krijgt vadaag een track en trace Dit afgewacht en weer 3 dagen later kwam er een track en trace Totaal dus 3 weken gewacht op 2 klemmen
Product is precies zoals beloofd en op tijd bezorgd
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire