Google vond het product op jullie site. Daarna gemakkelijke doorklikken en selectie van product en betalen.
Mijnijzerwaren contacteerde me per mail om een item dat niet op stock was te vervangen. Zeer gewaardeerde tussenkomst. Zelden gezien bij verkoop via internet. ook kon ik via mail bijbetellen voor dezelfde zending. Dat spaarde me nieuwe verzendingskosten uit. Super bedrijf. Aan te raden.
Goede kwaliteit en snel geleverd. Wat wil je nog meer.
Deel van mijn bestelling was nog niet leverbaar maar in overleg wordt het keurig in twee keer geleverd. Communicatie was erg prettig en zeer snel dus prima en ik ben een tevreden klant
's avonds de bestelling geplaatst en voor het eind van de volgende ochtend was het al binnen.
Duidelijk site, het was mogelijk later (voor de verzending) nog een aanpassing te doen in de bestelling. Ik vond de prijs van de artikelen ook heel redelijk. Kleine tegenvaller was de snelheid van leveren, maar misschien was ik daar zelf ook een beetje schuldig aan. Ik had immers een aanpassing gedaan. Er wordt gevraagd of ik ze zou aanbevelen, dat is lastig, ik beveel nooit iets aan. Ook al ben ik heel tevreden.
Het juiste werd op tijd geleverd, meer moet dat niet zijn.
Snel gevonden op hun site wat ik zocht, aan een zeer goed prijs.
Besteld, verkeerd besteld, opnieuw besteld retour gestuurd wat niet goed was en alles binnen 1 week afgehandeld inclusief het financiële traject. Echt een dikke pluim voor dit bedrijf
Bestelling volgende dag binnen
Ik kon op de website makkelijk vinden wat ik nodig had.
Gewoon wat je verwacht en nog snel ook!
Snel geleverd, goed verpakt: 10/10
het product was goed, de bezorging volgens plan.
Snelle en correcte levering
Spullen snel en goed geleverd. Maar vooral belangrijk ik dat ik in mijn geval ook de in de bouwmarkt niet te leveren spullen kon vonden. En tegen redelijke prijs.
Prijs/kwaliteit goed en goede en snelle service
Een bestelling is gemakkelijk te doen via de website. Op de website staat voldoende info over het product. Het product werd keurig geleverd op de aangegeven dag en binnen het aangegeven tijdframe.
Snelle levering. Goede prijs
Goede prijs en prima levering!
Alles is naar wens verlopen.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire