Was goed
Zeer prettig geholpen op de site via de chatfunctie!
Helaas heb ik mijn bestelling pas na diverse telefoontjes een maand later ontvangen.
Beste Ria, Wat vervelend om te horen! Helaas komt het nog wel eens voor dat wij geen bericht ontvangen over leverproblemen of gebrek aan voorraad. We proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Excuses als dat niet het geval was! We hopen je in de toekomst vlotter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Niks op aan te merken Zoals het hoort
Goede communicatie
Door gegeven wat ik zocht. Waarna jullie alles voor mij hebben uit gezocht wat ik nodig had. Zodat ik zeker weet dat ik ook het juiste materiaal besteld heb.
Telefonisch contact gehad en ik werd adequaat geholpen door de betreffende medewerker. Bestelde artikelen werden snel verstuurd, het is alleen jammer dat Post.nl tot 2 maal toe haar taak niet waarmaakt. Dit bedrijf zou eigenlijk geen bestaansrecht moeten hebben! Misschien een overweging voor mijnijzerwaren om een andere transporteur te kiezen.
De communicatie was prima en ook de tijd van levering was naar verwachting. Er waren 6 metalen raamuitzetters besteld die zonder verdere bescherming in een doos waren verstuurd. De kans op krassen lijkt mij dan groot ( gelukkig niet gebeurd). Persoonlijk zou ik om elk artikel een papiertje o.i.d. doen
Bestelling snel geplaatst, levering ging snel.
Prettig
Ben heel blij met mijn brievenbuskleppen
Correct en snelle levering. Goed gereedschap voor een billijke prijs.
Zoals al geschreven
Had een paar afdek rozetten nodig voor draai kiep ramen welke nogal van prijs verschilden. Mijn Ijzerwaren was veruit t voordeligst en ik had ze de volgende dag al in huis!
Correcte en snelle levering
Goede service en snelle levering
Snel geleverd met een concurrerende prijs
Product voldoet 100% aan de verwachting, en snel geleverd.
Makkelijk besteld en snel geleverd.
Ben heel blij met mijn hoesjes. Hele snelle levering en ze zien er heel mooi uit.
Goed product voor lage prijs snel bezorgd.
Online besteld, zelfde avond verstuurd en de volgende dag, op het aangekondigde tijdstip, bezorgd. Helemaal goed!!
Deurslot is voor oud huis met afwijkende maten. Door goede omschrijving van producten was het juiste deurbeslag snel gevonden.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire