uitstekend
Snelle en perfecte levering Een aanrader !
Prima geholpen, er werd meegedacht met de klant en de volgende dag had ik alles in huis. Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren, ga zo door!
tape werkt prima
Ben blij met mijn mooie nieuwe design deurkruk
Voordeliger dan de bouwmarkt. Redelijk vlotte levering (2 en 3 dagen)
Zoals gewoonlijk weer perfect en snel geleverd.
Voor de 1e keer eerste keer een bestelling gedaan en daarbij een heel goede service ervaren. Vragen worden snel en adequaat beantwoord. En ook is de service bij afhandeling erg goed. Compliment.
De nodige boor was snelste leverbaar via mijnijzerwaren. Bestellen ging gemakkelijk en werd snel geleverd. Bedankt!
Gezonde prijs en vlot geleverd
Een snelle en goede levering van kwaliteitsproducten
Nette snelle service
Besteld en snel bezorgd
Product besteld met een levering 3-10 dagen. na 2 weken nog geen bericht dus bellen> ja het was toevallig vandaag binnen gekomen dus kon niet lang meer duren. dat is dus een week geworden. Product goed, resultaat goed maar alle one-liners betreffende levering en een korrel zout nemen
Beste John, Wat vervelend om te horen! Wij hebben net een verhuizing achter de rug. Daardoor duurt het iets langer de binnen komende artikelen binnen te melden en te koppelen aan de orders. Excuses hiervoor. We hopen dat het product verder wel naar wens was en we hopen je in de toekomst vlotter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Snelle service na ontvangst 1e product. Het vervangende product is snel geleverd. Top.
Heel goed, snelle reactie op vragen en snelle toezending
De dingen die ik tot nu toe heb besteld zijn altijd snel geleverd.
De levering liet op zicht wachten (ruim 2 maanden). De communicatie daaromtrent was wel correct.
Snelle en juiste levering met een goede prijs kwaliteit verhouding. Gratis levering is prima.
Alles zeer vlot en correct volgens bestelling
Snelle levering. Groot assortiment. Goede service.
Prima levering van de producten. Heel duidelijke website.
Goede artikel, snel ontvangen, stuk voordeliger dan bij andere aanbieders
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire