zie boven
Zeer snelle levering en prima product
Ruime sortering, scherpe prijs, levering snel en goed.
Heb wel 2 maand moeten wachten op mijn bestelling. Meerdere keren moeten bellen naar een Vriendelijke dame. Vriendelijke groet [email protected]
Beste Gerrit, Wat vervelend om te horen dat je lang hebt moeten wachten op de order. De verhuizing van ons distributiecentrum duurde helaas langer dan verwacht. Wel zijn we blij dat je goed te woord gestaan bent. We hopen je in de toekomst vlotter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Zeer aan te bevelen.
overzichtelijke site, profiel aangemaakt en bestelling in winkelwagen gezet. na het weekend betaling gedaan en volgende dag artikelen geleverd gekregen. keuring verpakt (lange delen met stevige balk om buigen en beschadigen te voorkomen)
Eerste bestelling. Direct goed en snel geleverd. Netjes ingepakt. Correcte prijs
Als zij het niet hebben bel ik even dan is het er vaak wel of kunnen ze het als nog bestellen mooie dat er echt iemand is die even de moeite neemt ik ben er vier mee.de site is ook erg goed. Ja een topper.
Afleverde was niet op orde.
Goede prijs , snelle levering
Bij het uitzoeken van nieuwe driepuntsluiting komt het heel nauw om het te laten passen. Dennis bleef goed doorvragen om de juiste te vinden. Top
Via telefoon nw scharnieren besteld oude nr van het scharnier was inmiddels om genummerd naar een nieuw nr. Volgende dag deze via post.nl ontvangen.toen bleken deze niet te passen op de oude kruisplaten.gebeld en gratis de passende kruisplaten toe gestuurd gekregen
nette en snelle leverring spullen
Makkelijke zoeken in webshop
Beetje jammer dat ik dit veld MOET invullen terwijl ik geen verdere aanvulling heb weer tegeven Jammer dat je wordt verplicht deze review in te vullen doe je dit niet wordt je belaagd met e-mails "wil je alsjeblieft dit invullen " als je niet gelijk reageert op de eerste mail
Zeer snel geleverd
Om een oud slot te vervangen was het even zoeken , maar website was duidelijk over maten en levering de volgende dag.
Zeer duidelijke website
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Iets besteld dat normaal binnen 10 werkdagen geleverd ging worden, uiteindelijk na veel mailverkeer het pakket ontvangen na bijna 1,5 maand!!! Ik betaalde €7 verzendkosten voor mijn pakket. Ik kreeg ook geen gehoor voor een compensatie... Triestige dienstverlening
Beste Bram, Wat vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten. Helaas zaten wij midden in een verhuizing van ons distributiecentrum. Daarom duurde het helaas allemaal langer dan verwacht. We hopen je in de toekomst vlotter van dienst te zijn. Ook hopen we dat de product naar wens is. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Telefonisch advies oké, extra informatie
Zeer snelle service, elke keer weer. Ben erg blij met Mijnijzerwaren.nl.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire