Gekregen wat ik besteld heb. Snel en goed verpakt
Product was goedkoop en lage verzendkosten. Prima afgeleverd.
Super snel verzonden. En dat voor een top prijs. Vloerluik was niet helemaal puntgaaf bij een van de hoeken, dus daarom geen 10. We moeten wat te zeuren houden natuurlijk. Maar ik kom zeker nog eens terug om te shoppen
Ik moest een klein randje eraf halen maar dat lag niet aab het product maar de rand war hij in moest
Vloerluik foute maat opgestuurd. Retour gestuurd en nieuwe vloerluik was meteen weer verzonden met het juiste maat. Ik had een fout gedaan en het bedrijf ook. Dus het is heel goed opgelost.
Bestellen makkelijk goede makkelijke service Staande tl besteld voldoet aan verwachting.
Zeer tevreden door de snelle afhandeling, product is binnen 1 werkdag geleverd.
Goed en snel
Blij dat we jullie gevonden hebben snelle service goed overzicht in de website en snelle levering ondanks kerstdagen
goed en snel
Goede kwaliteit materialen
Vloerluik besteld, maar niet de juiste geleverd gekregen, had hun gebeld en de volgende dag al de juiste in huis. Goed opgepakt en vriendelijk personeel. M.vr.gr Erik uit Harmelen
Ben zeer tevreden over het assortiment en de kwaliteit van het geleverde. Had een probleempje met een levering en het werd na 1 telefoontje keurig opgelost. Klein minpuntje: Bij de laatste twee leveringen heb ik gebruik gemaakt van een promotie-actie voor gratis werkhandschoenen en die heb ik beide keren niet gekregen. Het gaat niet om de handschoenen, maar het zit me ook niet helemaal lekker.
Bestelling geplaatst om 20.45 uur. Besteld voor 21.00 uur zou levering volgende dag zijn. Dit klopt inderdaad. Top!
Snelle reactie en levering.
de gezochte ijzerwaren zijn makkelijk te vinden dankzij foto's.
Was netjes bij de buren bezorgd met berichtgeving.
Alles is netjes op tijd geleverd.
Duidelijke website en correcte en vlotte afhandeling.
Duidelijke website. Bereikbare klantenservice indien nodig en snelle levering. Aantal keer besteld en dat bevalt prima.
alles was keurig en netjes ingepakt.
Makkelijke site en snel geregeld
Pijpbuigijzer 15mm besteld. Deze werd netjes op tijd en tegen een eerlijke prijs geleverd. Ik zou zeggen. Goed voorbeeld doet goed volgen.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire