Heb al vaker besteld altijd goed
UItstekend.
Super fast delivery and great communication
Netjes binnen de tijd geleverd .
Goed en snel
Goed al diverse keren wat besteld
Simpel besteld op de website en de volgende dag netjes, zoals ook beloofd, geleverd. (En dat in de drukte van de kerstdagen). Product is als verwacht en beschreven, netjes verpakt en volledig.
Snelle levering product netjes verpakt.
De kozijnbeschemers die ik besteld had zijn zoals omschreven. Als cadeau kon je werkhandschoenen erbij krijgen. Super fijn en zeker welkom. Alleen jammer dat er niet gepolst word naar de maat en ik een maat L thuis gestuurd krijg terwijl ik zelf maat S heb ;). Ook was er over de bezorging wat onduidelijk, zo werden de handschoenen eerder geleverd en stond er daarna bij de bestelstatus dat de bestelling geleverd was, terwijl de kozijnbeschermers er nog niet waren. Daarvoor gebeld, bleek dat deze idd nog bezorgd moesten worden. Maar online stond dus al aangegeven dat mijn bestelling er al was.
Zo als het goed product, snelle levering
Vlotte, correcte service
Mooi product voor een redelijke prijs en verzorgd verpakt.
Doet wat het moet doen.
Verschillende bestellingen verliepen steeds probleemloos. De overzichtelijke webwinkel biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve waren. De levering was steeds heel snel en netjes verpakt. Ik ben een tevreden klant!
Levertijd was lang, maar dat was vantevoren bekend dus geen probleem. Alleen status van de bestelling online controleren werkt niet, dat is jammer. Telefonisch navragen levert vervolgens direct antwoord op dus dat scheelt dan weer. Onderdelen zijn prima!
Mijn artikel werd snel bezorgd en de kwaliteit was precies goed.
Oke
De juiste artikelen voor een nette prijs.
Makkelijke site met ruim assortiment ijzerwaren. Makkelijk bestellen, snel en goed verpakt verzonden.
Allles volgens afspraak. uitstekend
Top , goeie kwaliteit, snelle levering, correcte service
Precies wat ik wilde en klopt ook zoals op de site vermeld staat. Dankjewel.
goede service en bereikbaarheid
Snel verzonden, passend in mijn deuren als vervanger van mijn jaren oude slap hangende sloten. De maatvoering komt precies, maar mijnijzerwaren heeft een groot assortiment en uitstekende informatie en advies bij het vinden van het juiste slot. Bij mij klopte het exact. Vervangen was kinderspel met een schroevendraaier. Ik kan het iedereen met versleten hang en sluitwerk aanraden. Voor een paar euro je huis weer een als nieuw gevoel geven.
Ik werd snel, correct en vakkundig geholpen. Bij hen online kopen is alsof je in de winkel staat !
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire