Heel groot assortiment, en bijna alles op voorraad. De volgende dag al in huis.
Ik heb mijn producten juist bij Mijnijzerwaren gekocht vanwege de goede prijs-kwaliteit van de professionele producten.
Nvt
Binnen 5 minuten een lips steekslot voor kastdeur uit 1965 gevonden. Wat n prestatie!!!! Jullie moeten wel goed georganiseerd zijn. Vooral met de mogelijkheid met een medewerker te chatten maakt je zoektocht stukken makkelijker. Petje af!
Super fijn geholpen via de klanten service (whatsapp) Mooi luik binnen gekregen , super netjes verpakt om schade tevoorkomen. Snelle levering. 1 min puntje vind ik illige ring op het Luik, lijkt bijna wel eentje van een sleutel hanger. Die had wel iets robuuster en steviger gekunt.
Levering snel en correct
Eindelijk gevonden wat ik in de doe het zelf zaken niet meer vond .
prima betrouwbaar bedrijf alles snel geleverd tegen scherpe prijzen .
artikel was dag nadien al bij mij thuis
Snelle levering van een degelijk product
Prima webshop!
Verkeerde was geleverd, maar na even appen kwamen de juiste artikelen Top!!
Goed @
Te lange levertijd
Beste Danny, Wat vervelend om te horen! We proberen altijd zo snel mogelijk te leveren. Op de site staat per productpagina een levertijd aangegeven. We hebben namelijk helaas niet het gehele assortiment op voorraad. We hopen dat je de order wel ontvangen hebt en dat het slot bevalt. We hopen je in de toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Uitstekend bedrijf, snelle levering!
Op de site was duidelijk afgebeeld wat ik zou kopen. Het bestellen verliep soepel. De levering was snel, want de volgende dag had ik het product al in huis! Tijdens het eerste gebruik bleek dat het product ook al mijn verwachtingen voldeed. Voor mij gaf de doorslag om het bij mijn ijzerwaren te bestellen dat ik het product gratis zou kunnen retourneren. Gelukkig is dat niet nodig.
Snel en gedegen antwoord op vragen via de chat. Goede prijs kwaliteit. Zeer snelle verzending.
Zeer goede en snelle service. De onderdelen passen perfect. Waarom niet 5 sterre? De verzendkosten voor de kleine scharnieren zouden iets lager mogen (nu 6.95€). Verder prima.
Top product geleverd
Ptima
Het juiste product op de correcte manier en tijdspanne ontvangen.
Een fijn bedrijf om zaken mee te doen!
Gevonden wat ik zocht, snelle grondige afhandeling en levering
Goed en snel geleverd
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire