Duidelijke site en snel geleverd
Alleen voor zo n kleine bestelling speciaal een bezorger laten komen terwijl het makkelijk met brievenbuspost mee kan, vind ik wel verbeterwaardig.
Snelle levering !! Precies wat ik zocht
lang moeten wachten op bestelling van een dakraam, na een telefoontje van ons kwam er een snelle reactie en hadden we het dakraam binnen drie dagen. Jammer dat het dakraam beschadigd was maar is naar tevredenheid opgelost
Behulpzaam en snelle levering
Positief snelle afhandeling
Assortiment is uitgebreid en voldoende, snelle levering, goede prijs / kwaliteit.
Product is goed. Bezorging 3 keer uitgesteld toen zou het bij een afhaalpunt afgegeven worden, is dat ook weer uitgesteld.
Goedendag Raymund, Wat vervelend dat de bezorging van jouw bestelling steeds werd uitgesteld. Wij kunnen hieraan helaas weinig veranderen. Wij verzenden via PostNL om de bezorging zo snel mogelijk te laten verlopen. Helaas gaat er onderweg wel eens iets mis. Wij zien dat u de bestelling inmiddels heeft opgehaald bij het ophaal punt. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst beter van dienst zijn. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via klantenservice@mijnijzerwaren.nl Met vriendelijke groet team klantenservice
Kostte minimale moeite.
Twee rvs windhaakjes besteld met M5 schroefdraad. In geen bouwmarkt te vinden. Hier dus wel gelukkig. Blij mee.
Veel keuze en snel geleverd
Goede materialen en tijdig geleverd!
Twee kleine roostertjes nodig. Vandaag besteld, zelfde dag verzonden. Maar de post laat drie keer achter elkaar weten dat het ze niet lukt om die dag te bezorgen. Dus pas na 4 dagen geleverd. Wel mooie roostertjes, trouwens. Precies wat ik zocht.
Mijn oude raampje was stuk. Het nieuwe raampje was snel geleverd, en paste perfect.
Zeer snelle verzending . Bij het versturen van vloeibare ontstopper zou een andere verpakking zeer wenselijk zijn. 6 flessen met een zeer agressieve inhoud hoort degelijk verpakt te worden. Flessen zijn gaan lekken, tijdens verzending. Zowel de transporteur als ontvanger hebben veel geluk gehad.
Goede prijs en kwaliteit. Snel geleverd
Ik ben heel erg tevreden. Er werd zonder te vragen mee gedacht over mijn bestelling. De kleur van klink en en rozet kwamen niet overeen en daar werd ik op gewezen. Kei bedankt daarvoor.
Ondanks klein bedrag toch adequaart geleverd
zeer goed , snelle bezorging en goede kwaliteit .
makkelijk te bestellen en op tijd geleverd.
Supergoed produkt!
Het bestelde beugeltje was er de volgende dag al dus dat is uiteraard perfect. Alleen 1 minpuntje is de bezorgkosten. Een beugeltje van 2 euro wat in een brievenbus pakje kan. Dat hoeft geen 6.95 Bezorgen te kosten. Verder een hele goede ervaring.
Binnen twee dagen na bestellen had ik het product in huis. Goed verpakt en correct product. Lijkt van goede kwaliteit en was makkelijk installeerbaar. Tot nu toe goede ervaring.
Mijn bestelling kwam 2 dagen te laat binnen. Wat dit bovenal vervelend maakte is dat de schuld volledig bij PostNL werd gelegd. Zo werd mij verteld dat het niet in de bus had gepast. Een onzin verhaal temeer omdat het pakket op voorhand nog niet eens was aangemeld bij PostNL. Dit werd naderhand ook bevestigd. Verwacht geen enkele pro-actieve feedback over de voortgang van uw pakket. Betaal liever iets meer of evenveel bij een ander voor een betere ervaring.
Goedendag Sjoerd, Wat vervelend dat er dingen niet goed zijn gegaan bij het verzenden van uw bestelling. Onze excuses hiervoor. Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet team Klantenservice
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
klantenservice@mijnijzerwaren.nl
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire