In vergelijking met andere on line winkels zijn de producten beter zichtbaar en is er een betere uitleg. Bijvoorbeeld hoe je tochtstrips moet aanbrengen op de deurpost en welke maat tochtstrips je dan moet kiezen.
Heel goed en snel afgehandeld. Bestelling was op tijd en zeer goed verpakt Chapeau
bestelling vlot afgehandeld
Erg tevreden met product en levering.
Product dieect toegezonden
Gebruik gemaakt van Afterpay “Riverty” voel mij ongemakkelijk bij dat bedrijf.
Mijn bestelling liet even op zich wachten, maar dat kan gebeuren wanneer een artikel niet binnen is. Contact opgenomen. Vriendelijke medewerker liet weten wanneer de bestelling zou vertrekken en dit was ook zo.
Mijn ervaring met uw bedrijf ,was tot in de puntjes ‘volgens de afspraken zeer goed.Als tachtigjarige had ik wel wat moeite met het opmaken van de bestelling ,Een beetje hulp van de klein dochter is dat gelukt.
Snel geleverd, degelijk product. Goede prijs.
Tevreden
een aantal bestellingen gedaan en sommige items moeten retouren, alles goed en snel geregeld
Mooi assortiment.
Spullen ook echt op voorraad. Duidelijk ook op de website Snel geleverd.
nvt
Nvt
Ik ben heel tevreden
Zie het boven!
fijn bedrijf
De artikelen waren keurig verpakt en op tijd geleverd.
Had deurdranger nodig maar heb geen verstand van die dingen. Advies gevraagd en daarop gekocht. Deurdranger paste niet op positie die ik had aangegeven. Met extra hout op kozijn uiteindelijk wel. Daarnaast is het erg zwaar op lichtste stand in openen. Vrouw des huizes klaagt er erg over!! Kan hem helaas niet omruilen omdat ik hem al gebruik. Had ook 2 producten. Een ervan zou pas na weekend geleverd worden daarom appart besteld en portokosten betaald. Werd ook door contact aangegeven. Komen ze toch gelijk aan. Dus voor niets portokosten betaald en extra verpakkingsmateriaal. Jammer dit!
Beste Marco, Wat vervelend om te horen! Helaas zijn de retourvoorwaarden inderdaad niet gebruikt. Helaas rekenen wij per bestelling inderdaad leverkosten. Ik zie dat het twee aparte orders waren. Excuses voor het ongemak! Het is echter lastig om gemonteerde artikelen retour te nemen omdat wij dit niet meer kunnen verkopen. We hopen je in de toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
nvt
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire