Prima winkel
Fijne site, goede prijs, snelle service en afhandeling! Zou er zo weer bestellen.
Site is goed Bestellen gemakkelijk Niet duur Erg snel geleverd
Eerste bestelling maar zeker niet de laatste. Snelle levering, goed verpakt en voor een aantrekkelijke prijs
Snelle levering.
Snel geleverd, en ook weer heel snel retour genomen en gecrediteerd toen bleek dat het artikel niet geschikt was.
Gekozen product snel en soepel geleverd. Goed verpakt.
Twee ventilatoren besteld. Slechts één geleverd. Na mail korte tijd daarna het tweede artikel geleverd.
Goede assortiment en prijzen
gewoon prima, weinig aan toe te voegen. je besteld en het komt anderhalve dag later binnen
Goed product, snel geleverd.
Jammer dat bij 1 regenkap de bout en moer ontbrak.
Er was een duidelijke tekening met de maten op de site en de prijs van het artikel was ook netjes bestelling keurig op tijd geleverd.
Goed geholpen, ook voor alternatief oroduct
Het was een kleine bestelling maar groots verwerkt bedankt.
Door leverings problemen kwamen onze spullen bijna 2 wkn later. Maar we werden keurig op de hoogte gehouden.
Wij hadden een tochtvrije brievenbus besteld, de eerst volgende werkdag werd deze al geleverd. Aan het eind van de dag zat hij al op de deur. Prima bedrijf!
ik werd niet op de hoogte gesteld dat niet al mijn producten voorradig waren. Ik heb na de (onverwacht) gedeeltelijke levering zelf contact moeten opnemen om dan te horen dat er nog 2 artikels in backorder stonden.. Dit kan beter.
bestelling krukken
Goed product. En erg snel geleverd. Top.
Zeer tevreden.
Snelle levering en goede verpakking
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire