Snelle levering, handig met een korte planning
Uit het assortiment is een goede keuze te maken tegen scherpe prijzen. De levering van het product was zeer snel. Top!
Goede site en goede prijs kwaliteitsverhouding. Artikelen lekker snel geleverd. Gewoon goed.
Via google artikel gevonden en besteld. Snelle levering en correcte administratieve afhandeling. Keurig verpakt zonder op plastic. Prijs veel lager dan absurde prijzen die gevraagd worden in hobbysfeer en bij ophangsystemen. Echter lijkt de rol eerder deels afgerold. Het is uiteinde is geen strakke haspel met snoer, maar warrig opgerold. Ik vertrouw er op dat er 100 meter op zit. Dat ga/kan ik niet controleren.
De goederen werden goed ensnel geleverd.
Cilinders besteld, 1e levering was niet helemaal goed gegaan., maa na 1 mailtje werd dit gecorrigeerd en de volgende dag werd alles geleverd zoals besteld. Goed bereikbaar en correcte service.
Heel makkelijk bestellen, goede duidelijke site.
Prima bezorging
Zeer tevreden, snelle levering, goed en orgineel materiaal
Goede service, netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn levering
Ok
Snel besteld en snel geleverd, aanrader.
Goede inventaris, snelle bezorging en makkelijk te retourneren
super goed en snel
Snelle levering, correct produkt, prima !
Beschrijving en foto zijn niet duidelijk en misleidend Er staan verschillende rollen afgebeeld, maar 1 rol geleverd, dan is dat wel zeer duur
Veste Eric, Wat vervelend om te horen, wij proberen dit door in de titel te vermelden zo duidelijk mogelijk aan te geven dat dit een rol betreft. De afbeelding krijgen wij aangeleverd van de leverancier. Excuses voor de verwarring. Mocht je twijfelen over een verpakkingseenheid kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Echt top bedrijf , goede website, duidelijk en snel geleverd , toppers
Bestelling snel verwerkt en verzonden.
Direct de volgende dag geleverd. Goede prijs
Geen verdere opmerkingen.
Snelle levering, product voldoet aan verwachting
Betreft Mark is erg klantvriendelijk, het was dan ook een prettige communicatie. Prima !!! Houden zo !!!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire