Orginele producten snel geleverd met een goede prijs/kwaliteit verhouding!
boor is prima
Besteld en snel geleverd zonder probleem.
heb besteld en werd snel geleverd
hel snelle levering. ik ben tevreden met de kwaliteit.
Duidelijke en overzichtelijke website en snelle levering
Mooie robuuste deurklinken...
Zou iedereen ijzerwaren aanbevelen . Zeer klantvriendelijk, en alles wordt netjes opgelost .
Spaarlamp goed aangekomen
goed product dat snel wordt geleverd.
levering = bestelling
Zoals hierboven
Ruim assortiment, prima geholpen, deskundige medewerkers. Een opmerking, duidelijker aangeven wanneer een levering verwacht mag worden. op de site staat 3-5 werkdagen. ik moest 1 maand wachten, geen probleem als je dat van te voren weet.
Ik had met spoed een set afgeronde deurklinken nodig. In de bouwmarkten niet te krijgen, of slechts 1 of 2. Ik vond ze op Mijnijzerwaren: 's avonds besteld, de volgende ochtend om 10:30 in huis! En zeer gunstig geprijsd.
Allemaal heel prima. Enige minpuntje, er zou mail komen wanneer de bezorger zou bezorgen (lengte artikel), deze mail is niet ontvangen en opeens stonde de leverancier voor de deur.
's avonds besteld en de volgende dag in huis. Lekker snel!
Correct
Het bestellen ging makkelijk, ook de aflevering ging prima. Alleen het slot zelf zag er helaas niet als nieuw uit. Gekrast en stukje eruit. Het was niet hinderlijk, dus hebben het gewoon gebruikt, maar dat was een minpunt.
Beste Martine, Wat vervelend om te horen! Over zulke op of aanmerkingen kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. We kijken dan graag samen naar de situatie en mogelijke oplossingen. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Netjes verpakt, en snel geleverd.
Ik heb al een aantal keren bij Mijnijzerwaren besteld. En elke keer weer leveren ze goede kwaliteitsproducten tegen een eerlijke prijs. Ook het contact met de klantenservice verloopt soepel.
De wijze van verwerken en afhandelen van de opdracht is zonder enige strubbeling verlopen.
Snel en goed deleverd
Snelle reactie op gestelde vragen, en antwoorden die mij verder hielpen om mijn bestelling te plaatsen om mijn klus te kunnen klaren.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire