Ik zocht twee Lips kastdeursloten. Bij Mijnijzerwaren.nl vond ik ze. En ook nog eens heel gunstig geprijsd. Bestelling verliep snel en soepel. De bezorging was vliegensvlug en binnen de geschatte bezorgtermijn. De sloten zijn inmiddels ingebouwd en de kasten zijn weer zonder problemen en sleutelgemorrel te sluiten en te openen.
Speciale deurnaald besteld, op maat gemaakt. Dat was even wat heen en weer mailen om alles af te stemmen. Het resultaat was een perfect passende 3-punts sluiting voor onze dubbele deur. Netjes en snel geleverd.
Duidelijke site, groot aanbod en snelle levering.
Product snel geleverd, jammer dat de filters niet in een doos zijn verpakt. Verder prima.
Prima ervaring, met prettige en deskundige hulp.
Goed product
Veilig gevoel.
's avond besteld, volgende morgen in huis. Concurrerende prijzen.
Een deuropvangbeugel besteld. De beugel is van zeer goede kwaliteit en niet duur. De levering was zeer snel en je werd tussentijds goed geïnformeerd betreft levering.
Snelle levering voor een goede prijs .
Goede kwaliteit. Levering duurde langer dan verwacht
Vloerbedekkingfolie gekocht die snel en tegen goede prijs geleverd is.
Snel en efficiënt
Uiterst vlugge verzending en alles perfect !
eenvoudig bestellen, betalen en leveren
Correcte ervaring, snelle levering. Kleur van de klink wijkt in het echt wel wat af van de foto op de website.
nvt
Goede WInkel. Leuke spulletjes Alleen het aangegeven product informatie klopt niet. En het doorgeven van informatie gaat ook wat moeizaam Voor de rest leuke winkel
Beste Patrcik, Wat vervelend dat de informatie niet klopte, over zulke problemen kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. We kijken graag met je mee om eventuele informatie door te geven. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Mijn bestelling kwam eerder als verwacht!
Snel en goef
Makkelijk bestellen, volgende dag al in huis. Goed verpakt.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire