Lekker snel geleverd en keurig verpakt
Snelle levering binnen 24 zoals afgesproken. Product voldoet aan alle eisen die ik ervan verwacht had. Dikke 10 beste mensen.
Behulpzaam en vriendelijke klanten service.
Alles prima verlopen
alles prima, snelle levering ook
alles ging naar behoren , communicatie, snelheid , pakket opvolgen , verpakking en goed product alles naar behoren
Goed ervaren
Snel verzonden, supergoed verpakt en geheel onbeschadigd ontvangen. Ik kon direct met mijn project verder.,
Snel en goed. Plus groot assortment. Scheelt weer extra bestellen bij meerdere websites.
Ik kon mijn bestelling heel makkelijk plaa8, en had het na ruim 1 dag al in huis met mijn zelf uitgekozen verzendings leverancier...ideaal, daar ik graag zelf uitkies wie mijn pakket bij mij komt afleveren!
Een ruim assortiment en snelle levering.
Goede en snelle levering en goed verpakt. Het slot is van deugdelijk materiaal en veilig.
De bezorging was er ongepast. De leverancier was uitermate slecht en onbeschoft. Grote mond. Kapote levering. Enz. Slecht voor jullie organisatie. Dit bedrijf geeft jullie een slechte naam. Afhandeling door een medewerker van ijzerwaren was netjes en correct.
Beste Jolanda, Wat vervelend om te horen dat de levering defect was, hier is al contact over geweest met de klantenservice? We kijken anders graag naar een passende oplossing. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
snelle verzending, keurige prijs, prima kwaliteit boren
Goeie service
Snelle en zorgvuldige levering.
Duidelijke site en snelle levering.
Mijn bestelling ging snel en verzorgd, geen onderbrekingen bij invullen of betaling. Communicatie van verzending pakket, statusverandering tot en met vermelding van tijdvak bezorging van dag van bestelling (dag 1) tot en met ontvangst (dag 2) was suer verzorgd; korte, maar heldere berichtgeving. Een voorbeeld voor anderen, niets wijzigen graag!
Prijs kwaliteit is goed, de site is overzichtelijk en simpel.
Snel hang en sluitwerk nodig. 1 dag later thuis. Prima
Prima is okay
Bij de bestelling was aangegeven dat het een avondlevering moest zijn Het pakket kwam om half 1 in de middag wat niet mijn voorkeur had ivm ploegendienst.
Beste Richard, Wat vervelend om te horen! Is deze wel ontvangen door u? We kunnen dit even na gaan voor je. Excuses voor het ongemak! We horen het graag of dit pakket terecht is. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Zoals gezegd. Super snelle levering tegen een zeer goede prijs
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire