Prima kwaliteit en snelle levering
Compleet assortiment, Lange gezocht naar een onderdeel en hier gevonden.
Gewoon wat er verwacht wordt. Bestellen,bevestiging en volgende dag geleverd. Alleen wel erg veel mailtjes.,bevestiging..,factuur..,is verpakt..,is verstuurd..,is onderweg .. etcetera,etc.
Goede ervaring
Levering voldoet aan de verwachting
Goed klant service
overzichtelijk ; goede prijs en snelle levering
Prijs, product en levering perfect. Kon echt niet beter.
We kochten putschep. Ziet er degelijk uit voor een nette prijs. Bezorging minder omdat het niet op de afgegeven dag werd bezorgd. Na twee keer uitstel uiteindelijk twee dagen later ontvangen.
Kan geen minpunten ontdekken.
Ik had ergens anders een verkeerde bestelling gedaan, en moest dus ‘s avonds nog scharnieren bestellen voor de volgende dag. Uitstekende levering snel en duidelijk.
Gewoon volgens afspraak snel geleverd
Correcte levering, moest iets retourneren/ruilen via de site vlot en kosteloos geregeld!!!
Goede en snelle levering
Snelle levering Goede kwaliteit
Zoals verwacht prima
Snelle service, snelle levering!
Tevreden, makkelihk te bestellen. Keurig op de hoogte gehouden en foute producten eenvoudig te retourneren.
vrijdagmiddag laat nog besteld zaterdag al levering goede kwaliteit van het artikel
IK hen verkeerde maten besteld. niet in m'ers maar in m'ers.
De bestelling werd keurig geleverd volgens afspraak en het H&S werk voldeed aan alle verwachtingen
Producten netjes volgens afspraak geleverd. Het scheelde enorm met de winkelprijs voor exact hetzelfde product (zelfde merk)
Voor de eerste keer wat besteld bij Mijn ijzerwaren. Ging even niet goed met de levering, dit werd snel en tot tevredenheid opgelost. Top
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire