Verwachting overtroffen!
Heel goed geholpen met de bestelling van een vervangend deurslot. We konden het slot 1:1 vervangen!
Makkelijke site,snelle levering
Snel en precies wat ik zocht
Product in goede orde ontvangen, was makkelijk te instaleren en voor een goede prijs.
Ik was op zoek naar plankdragers niet realiserend dat er inmiddels een nieuwe standaard was. Met de streepjes code op een andere die ik had kwam ik hier bij Mijnijzerwaren terecht. Die hadden wel het item!
Top getegeld
Mooie uitgebreide website producten waren snel geleverd.
Prima kwaliteit , veel keuze , nette prijzen. Ben zeer tevreden. Volgende keer weer!
Eenvoudig bestellen, gemakkelijk betalen en vlot geleverd. Uitmuntende kwaliteit. Wat wil je meer.
Snelle levering en goede prijs
Duidelijke site en goede service
De bestelling was prima, de gevraagde informatie correct en de aflevering perfect op tijd.
Snelle reaktie op mijn vraag
Duidelijke site zeer snelle verzending.
Goeie snelle service, ook met spulletjes retour doen ging super gemakkelijk
Adverteren met iets wat ze niet kunnen waarmaken.
Beste Michael, Wat vervelend om te horen, helaas kunnen we niet uit deze review achterhalen waar dit aan ligt. We horen het graag zodat wij er naar kunnen kijken. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
3 cilinders en 1 oplegslot online gekocht en deze bevallen prima! Beiden van een goed merk en ze zijn schadevrij ontvangen, niks mis mee. Voor vragen zijn ze makkelijk bereikbaar en dat verschilt nog wel eens bij de concurrentie, kortom; aanrader.
Top ervaring
Snelle goede service.
Zeer snelle service. Ook de hulp via de chat tijdens het bestellen
Goed product en no-nonsens uitstekende service!
Snelle service dus echt de volgende dag in huis.
Ik bestel vaker bij jullie
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire