Nette afwikkeling en levering wel iets langere levertijd
Gemakkelijk bestelproces. Razendsnelle verzending. Prima artikelen. Wat kan ik er nog meer over zeggen? Oh ja: scherpe prijzen! Heel tevreden met Mijnijzerwaren.
"Voor 21.00 besteld, morgen in huis" is iets wat veel sites gewoon niet waar maken. MijnIjzerwaren.nl wel. 20.56 bestelling geplaatst, volgende dag om 11.00 in huis. Super!
Verkoop heeft snel mijn vragen beantwoord. kleine fout op de website werd direct aangepast. snelle levering, goed product.
Goede kwaliteit keurig verpakt en op tijd geleverd
Ik had 3 regenkappen voor de schoorsteen besteld, die achteraf te smal waren voor bevesting op de pijp. Daarbij waren de kappen zelf te groot, waardoor ze tegen elkaar zaten. Ik ben uiterst vriendelijk en behulpzaam geholpen om dit probleem te verhelpen. Uiteindelijk de kappen geretourneerd.
Kleine hapering in de levering . Voor de rest alles goed verpakt en geregeld
Ad hoc besteld en super snel binnen. Mijn dank hiervoor.
Prima, vlotte verzending
Een goede communicatie wat feedback back betreft. Goede levering en verpakking
Goed advies.. Juiste product gekocht!!
Ook bij retour goed geregeld.
Goed verpakt en netjes afgeleverd.
Producten prima in orde, en de levering top !
Goed advies via de mail gekregen na een telefonisch contact. Prijzen zijn tov andere shops goed. Verzending kan beter; ook al staat er "morgen in huis" en is het op voorraad, wordt het 2 - 3 dagen later geleverd.
Beste A, Ik heb even gekeken. We hebben zo veel artikelen dat de voor 21:00 besteld, morgen in huis geld voor de artikelen uit het DC geld. Sommige artikelen bestellen wij nog rechtstreeks, dan wordt de levertijd per productpagina vermeld. Excuses voor eventuele verwarring. We proberen het zo duidelijk mogelijk aan te geven. We hopen dat de rest wel naar wens was. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Netjes snel geleverd!
Precies wat ik nodig had. Snel geleverd
vlotte en correcte levering
prima leverancier en snelle levering. aanrader dus
Een eenvoudig te monteren deurspion en werkt naar behoren. Goed oplossing wanneer een deurkijker te hoog zit om door te kunnen kijken.
Snelle levering, goede kwaliteit.
Ik heb hier op 2 mei 2022 een slot Fuhr 856 besteld, dat (bij navraag) op voorraad bij de leverancier was met 1 week levertijd. Het was prijzig, 2x zoveel dan normaal, vanwege kleine orderkosten verzendkosten. Ik heb het direct maar betaald omdat ik met een defect slot en dus open deur zit. Maar de bevestiging die ik daarna krijg staat dat de levering staat voor 18 juli, dus 2,5 maand later !! Ik krijg echter geen melding over hoe en wat en waarom. Tot mijn verbazing krijg ik het slot op 11 juni binnen en dus 6 weken levertijd, ben ik toch blij mee. Jammer dat het bestelde slot Fuhr 856 niet werd afgeleverd maar wel een ander type (Fuhr 854). Denk dat ik dus toch teveel heb betaald voor deze speciale bestelling die ik eigenlijk niet heb gekregen.
Gordijnrails besteld. Snel geleverd en netjes verpakt langs een lat zodat er niets kon buigen of breken.
Besteld en 2 dagen later al in huis, super snel en goed verpakt.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire