Aanrader. Snel en goed geregeld
Duidelijke website
Alles prima in orde. Het opsturen mag sneller.
Goede ervaring. Als ik wat nodig heb kom zeker hier terug.
De gang van zaken 'm.b.t.mijn aankoop was bijzonder zorgvuldig.
top
Het bestelde en geleverde artikel is prima. Op de website staat "Voor 21 uur besteld, morgen in huis!". dat werd een dag later. In mijn geval was dat niet erg. Maar als het op de Website staat dan moet het ook waargemaakt kunnen worden.
Zeer goede service en advies met hang en sluitwerk.
Duidelijke informatie en afgesproken levertijd nagekomen.
Precies zoals iedere bestelling ziu mieten gaan
Top firma.
Gewoon uitgeleverd wat er besteld is
Fijne zaak, goede artikelen en weer zeer snelle levering! Vaak hier wel voorradig, wat je elders niet vind. Geen gelazer, gewoon goed bedrijf!
Website toegankelijk, gevonden wat ik zocht en redelijk vlot geleverd.
Snel en goed
Fijne afhandeling en info omtrent het bestelde product
Duidelijke site en snelle levering.
Vlotte afhandeling bestelling, zo ook het omruilen. Contact met klantcontact snel en duidelijk!
Verzenden met PostNL is NIET AAN TE BEVELEN ... !
Snel antwoord op vragen
Snelle levering, ondanks bestelmoment op laatste moment toch nog volgende dag ontvangen.
snelle levering, goed assortiment en goede service bij bestellen van verkeerde items.
momenteel heb ik geen enkele opmerking alles is vlot verlopen
De korte spoelbeurt van het inbouw toilet deed het niet meer. Er moest een defect vloerventiel vervangen worden. na telefonisch overleg al de volgende dag in huis. Het bleek toch niet te passen dus ik kon het terugsturen en zonder problemen mijn geld terug krijgen.
Goede kwaliteit, prima prijs
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire