Nog niet eens geleverd. Zou volgende dag zijn, zijn 4 dagen verder en niks laten weten. Kansloos
Beste Roger, Wat vervelend om te horen, heb je het pakket inmiddels ontvangen? We kunnen het even voor u nagaan mocht dit niet het geval zijn. U kan altijd even contact opnemen met de klantenservice. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Na bestelling, snel geleverd, voor een uitstekende prijs
Zeer snelle levering voor een super prijs, hier gaan we vaker bestellen.
vlot bezorgd en inhoud kwam overeen met de omschrijving
Snel en professioneel feedback op welke type slot onderdelen te bestellen. En via Whatsapp direct een reactie terug om een super goede beoordeling welk slot ik nodig heb.
Goede prijs, snelle levering
Snel en professioneel feedback op welke type slot onderdelen te bestellen.
product als omschreven en snelle verzending
Helemaal geen problemen.
Besteld en de volgende dag in huis super hoor .
Ik zag op de website dat er veel dingen aanwezig zijn die ik gebruik. Dus is het niet voor de laatste keer geweest.
Overzichtelijke site en snelle levering.
Vier dagen later nog steeds niet.
Beste Ron, Wat vervelend om te lezen! Helaas was uw pakket in het sorteerproces blijven hangen. Ik lees via het contact met de klantenservice dat je het pakketje gelukkig inmiddels hebt ontvangen. Onze excuses voor het ongemak! We hopen je in de toekomst beter en vlotter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Ik had een pot verf besteld. Deze kreeg ik een paar dagen te laat , al lekkend binnen door de slechte verpakking.
Beste Marcel, Wat vervelend om te horen, over zulke situaties kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Dan kijken we graag samen naar een passende oplossing. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Had een verkeerde ventilator besteld,na een mailtje hebben ze deze direct geanuleerd en mijn geld terug gestort. Daarna niet lang moeten wachten voor de juiste ventilator. Top service
Ik heb een drempelhulp besteld bij Mijnijzerwaren. Vanaf het begin erg tevreden; de website is duidelijk en de prijs goed. Toen ik een vraag had is een medewerker meteen gaan kijken en had ik binnen 10min een uitgebreide reactie per e-mail. De drempelhulp was vervolgens snel bij mij bezorgd. Kortom, erg tevreden!
Nette site, uitgebreid assortiment, handige vlotte bestelprocedure en vlotte bezorging.
Heel rap ontvangen goeie communicatie
Goed en een sneller levering
Gewoon zoals t hoort
Alles is naar tevredenheid verlopen
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire