Na 22.00 uur besteld toch volgende dag in huis, dit is super en track en trace goed te volgende
Nadat ik mijn bestelling had ontvangen constateerde ik later dat 2 van de 10 hangrollen niet lekker in het railsysteem rolden. Mailtje gestuurd naar de klantenservice van Mijnijzerwaren en de volgende dag al 2 nieuwe hangrollen ontvangen. Top service!!
Goede site makkelijk bestellen en snelle levering
Geweldige service
Gevonden wat ik nodig had. Snelle levering
Snel en goed geleverd
Het product was zo besteld op de site en de levering precies op tijd. De grote van de doos mocht wel vermeld worden, het paste niet in een postvak
Fijne webshop goede en snelle service.
snelle bezorging
- Makkelijk online bestellen - Prijs/kwaliteit goed - Na bestelling goed op de hoogte gehouden over het bezorgen van je pakje - Doosje zou een fractie kleiner kunnen (is meer als ik zeer kritisch ben, want het is niet echt een punt) - Kwaliteit van de producten goed en volgens verwachting - Fijn dat er bevestigingsmateriaal bij geleverd is
Ze doen dat wat ze beloven
De belofte die op de website staat wordt nageleefd! Je kan ze makkelijk bereiken via email of whatsapp voor vragen; zelfs na plaatsen van de bestelling! In het weekend besteld, dinsdag in huis (België).
Blij verrast dat mijn bestelling er al zo snel was!
Goed product duidelijke webshop snel geleverd
Onderdeel Velux dakraam besteld, stuk goedkoper dan bij andere aanbieders , snel in huis. Keurig.
Zoals in bovenstaande zin is aangegeven, ben ik gecharmeerd van de presentatie, keuzemogelijkheid en bestelprocedure. De levering is conform belofte uitgevoerd, echter in de logistieke afwerking is iets niet goed gegaan, want ik heb de bestelde halve cilinder van het merk DOM 2x ontvangen, in twee pakketten, terwijl er een cilinder besteld en afgerekend is. Graag zie ik uw procedure voor retourneren van de tweede cilinder tegemoet.
Besteld artikel bleek toch niet in voorraad ondanks bevestiging. In mijn geval niet zo'n probleem omdat ik nog wel wat andere dingen kon doen > duurde zo'n 3 weken langer eer de bestelling kon worden ontvangen. Medewerker Mike vond dat vervelend en bood excuses aan, voor mij niet zo nodig omdat fouten overal kunnen voorkomen. Misschien een tip om toch de getoonde voorraad op de website wat intensiever te toetsen en de werkelijke. > Succes met jullie onderneming.
Geen klachten over dit bedrijf alles is verlopen zoals behoort !!
Duidelijke info op site en snel geleverd
Na een verkeerd artikel te hebben besteld ook snel en goed door de klantenservice geholpen en het artikel kosteloos omgeruild
Netjes geleverd en op tijd
duidelijke site, snelle levering
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire