Kreeg op mijn vraag per email zeer snel reactie en heb daarop besloten de scharnieren te bestellen. Bij ontvangst waren de scharnieren goed verpakt. De prijs kwaliteit verhouding is ook goed. Kom er zeker terug.
Fijne website en scherpe prijzen. Artikel had een iets langere levertijd, maar dit werd netjes aangegeven. Ook na bestellen werd ik hier nog extra op geattendeerd, waarbij ik de mogelijkheid kreeg om evt te annuleren. Product was goed verpakt en er zat ook nog een kortingscode bij voor volgende bestelling. Veel dank!
Het staat eigenlijk al in de koptekst. Het was een driepunts sluiting van Nemef. Het pakketje kwam een dag later aan dan toegezegd, dit lag aan Post.nl. Hierdoor moest ik het kapotte oude slot weer inbouwen om de nacht door te komen. Verpakking was minimaal, alleen wat plastic folie om het slot. Laatste tegenvaller, maar dit was mijn fout. Na inbouw bleek het geen voordeurslot. Ik moest hierdoor een draaibare kruk aan de buitenzijde monteren.
Goed zoals verwacht
Goede kwaliteit voor weinig geld
ik heb mijn scharnieren ontvangen direct de volgende dag, helaas had ik de verkeerde besteld, De klantenservice gebeld en er werd direct een retourlabel gestuurd via e-mail en is terug gestuurd en is nu in behandeling en de scharnieren met de goede draairichting worden nog opgestuurd.
Via de chatbot op de website goed geholpen en geadviseerd. Scheelde mij weer zoeken. Snelle levering.
Super goede klantenservice en vakkennis! Zeker aan te bevelen!
Duidelijke website makkelijk gevonden wat ik zocht en betrouwbaar
Mij eerste bestelling was een brievenbus Levering, dit was niet aan gegeven, gerekend op pakketpost, de 2e zelfde bestelling verwachte ik dan ook een brievenbus levering, dit kwam dan als verrassing als pakketpost levering. Wel een beetje verwarrend.
Prijs kwaliteit ok
Je wordt goed geholpen
Inderdaad de volgende dag thuis
Producten zijn goed. Op de chatfunctie zat in mijn geval niet een deskundig iemand. Nu is het assortiment erg breed en je kan niet overal verstand van hebben maar een schroef met een platte onderkant zoeken is niet echt rocket science. Dat duurde bijna 10 minuten. Het advies was een spaanplaatschroef. (zonder platte onderkant.) Ik gaf aan wat de grootte van de balkdrager was (46x146) en kreeg als antwoord dat de lengte van de schroef niet kon worden aangegeven omdat die afhankelijk is van de balkdrager. Desalniettemin ben ik wel tevreden over het bedrijf.
Ik kies een product wat €83,20 kost en wat bij afrekenen ineens €99,00 blijkt te worden. ********ij!
Beste Jacq, Ik zie een meerpuntsluiting in de bestelling staan, deze productpagina zie ik echter ook staan op 99 euro. Heeft u wellicht beeld materiaal van de prijs? Ik kan het helaas niet terug zien. We horen het graag. Oplichten willen wij zekere niet. Wel zie ik een goedkopere variant staan maar die heeft geen sluitkomset in begrepen. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
ben zéér tevreden over de gehele koop en verzending
Bestelling heel snel ontvangen, je wordt keurig op de hoogte gehouden. Helaas pasten de bestelde onderdelen niet, app contact gehad, maar geen andere maat beschikbaar, dus geretourneerd. Dit was heel eenvoudig (en gratis). Ook hierbij word je keurig en snel op de hoogte gehouden. Het geld was snel weer terug geboekt. Geen enkel minpunt kunnen ontdekken.
Prima dranger
Snel bestelling kunnen plaatsen, levering heeft wel even op zich laten wachten. Bij nazicht van de bestelde artikelen, wordt er gemerkt dat er enkele onderdelen ontbreken. dit meteen doorgegeven aan de klantendienst en hier snel een reactie op mogen ontvangen. Hopelijk komt er ook een gepaste oplossing.
De spullen zijn op orde, maar ze worden niet zo snel bezorgd als ze beloven. Op de website staat bij ieder artikel: "voor 21 uur besteld, morgen in huis!". Dat halen ze niet. Bovendien staat op een andere plek: "op werkdagen voor 21.00 uur besteld, volgende dag afgeleverd". Dat moet je maar net zien. Dat betekent: zaterdagmiddag bestellen, dinsdag ontvangen. De andere bestelling heb ik donderdagmiddag gedaan. Die werd zaterdagmiddag bezorgd. En dat lag niet aan PostNL, die hadden het pakket gewoon te laat ontvangen.
Beste Coos, Wat vervelend om te horen! Zaterdag zijn wij gesloten en zondag ook, vandaar dat deze maandag verwerkt is en gelijk verzonden. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, MIjnIJzerwaren.nl
Hier 7 raamkrukken besteld. Eentje kwam zonder afdekplaatje, maar dat werd snel opgelost. Perfecte service dus.
Goede sor****** en omschrijving. Correcte afwikkeling van zaken.
Product mag wel wat beter verpakt worden, rammelt en schuift in de doos. Verder tevreden over snelle verzending, wel dure verzendkosten voor brievenbuspakketje
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire