Ze maken het waar, vandaag besteld morgen in huis. En dan ook nog het goede artikel. Ga zo door.
Leuke deurklinken, mooie kwaliteit, goede updates over levering
Duidelijke site en belofte van snel versturen werd waargemaakt.
Positief, netjes agehandeld.
Doen wat ze beloven
Bestelling gedaan,om 19.30 h . Verwachting bezorging volgende dag.Dit werd dus de daarop volgende dag. Onder delen direct gemonteerd.Deze waren goed passend.,,top.!
Na advies het juiste ontvangen en supersnel!
Door de technische tekening van de duimhengen op de website kon ik de keuze maken voor de juiste hengen (met verzet ipv bocht), en de niet verhoogde duim.
Tip: betreft secubar bestelling - werd in 2 delen geleverd. Montage materiaal 1 dag plaatsen bestelling (zaterdag) en de bar zelf (afwijkend formaat) de maandag erop. Voeg opmerking toe dat vanwege afwijkend formaat jullie niet kunnen garanderen dat levering volgende dag mogelijk is.
Snelle levering van bestelling. 1 product retour gezonden. Zeer eenvoudig retour te zenden en bedrag snel terug geboekt om mijn rekening.
Was op zoek naar inlegsloten. Duidelijke website en uitleg over de maten
Ruim assortiment en artikelen zijn goed te vinden met een concurrerende prijs. Zelfs voor mijn oude garagedeur nog vervangende artikelen te verkrijgen. De artikelen heb ik sneller geleverd gekregen dan de aangegeven verzendtijd.
Super producten
Gevonden gevonden bij mijnijzerwaren
Goede communicatie, goedkoper dan anderen en snel bezorgd.
Zeer geafenceerd bedrijf
goed.snelle levering.goed product.redelijke prijs.
Prima service, behulpzaam
Correcte, en zeer snelle levering van het gevraagde
Top ervaring kreeg zelfs de verzendkosten retour
Beloofde tijd dat het aankwam, goede communicatie
Goede prijs, artikelen snel ontvangen
Werd zeer keurig geïnformeerd over iedere stap, zelfs dat pakket bij ophaal punt lag(omdat ik niet thuis was) werd mooi gecommuniceerd etc. Heel duidelijk en overzichtelijk
De levering van een onderdeel had vertraging. Ik kreeg keurig een mail, hoe ik het af wilde wikkelen. Geen gezeur dat iedereen te laat was. Nee, Mijn ijzerwaren was verantwoordelijk en ze zochten een oplossing. Voorstel om te wachten of een andere oplossing afspreken. Top service. O ja, haast vergeten, De levering uitstekend. De spullen waren ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Een bijzondere ervaring. Geweldig. Groet Frans
Goede site. Makkelijk te bestelen. Super vlotte verzending. Kortom, erg tevreden !!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire