Goed en betaalbaar product en snelle levering!

Veel keuze uit producten. Goed en betaalbaar en goed van kwaliteit. Ook bij eventuele retour prima service!

Zeer te vreden

Snelle levering goede kwaliteit

Goed geregeld. Goede service

Spindel bestel voor in de mixer. Helaas krom aangekomen. Kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. Geen gezeur goed geregeld.

• Kwaliteit

Snelle start, iets hapering bij PostNL, uiteindelijk toch gearriveerd.

• Kwaliteit

goed en snel geregeld en bezorgd op de afgesproken tijd

met en duidelijke website kun je de juiste keuze maken en de volgende dag netjes afgeleverd

Super snelle levering

Super snelle levering en op voorraad is ook echt op voorraad. Dat in tegenstelling van een hoop andere internet aanbieders

• Kwaliteit

Goede kwaliteit en een goede service

• Kwaliteit

Snelle en correcte levering.

Moeilijke webshop

Onderdelen zijn moeilijk te vinden.

Einfach super toll

Snel goed en zeer gunstige prijzen

• Kwaliteit

Keurige afhandeling van mijn bestelling

Er bestond enige wachttijd omdat het het speciaal gemaakt moest worden in het buitenland. Tijdens deze periode werden we op de hoogte gehouden van de voortgang.

Helder en snel

Ik bestelde hier ooit wat sloten en moest nu wat sleutels bij laten maken. Ik dacht nu moet ik natuurlijk m’n laatste sleutel opsturen en wat niet al. Maar nee, even wat gemaild met ze en het was zo gepiept. Super vlot geregeld. Helemaal blij.

Klasse bedrijf!

Pas kennis gemaakt met dit bedrijf en geen spijt van; sterker nog - bij een volgende bestelling weet ik ze te vinden. Ook kwaliteits-materiaal en ging om artikel wat moeilijker nog te verkrijgen is, volgens mij. Inmiddels al drie bestellingen gedaan. Ook communicatie is prima - direct reactie en ze proberen goede service te verlenen bij vragen of anders... Fijne tent!

• Kwaliteit

Goede prijs en snelle levering, top.

zeer goed

bestellen en geen gezeik gewoon optijd leveren zeer goed Ijzerwaren

• Kwaliteit

Makkelijk bestellen via de site, snelle levering, precies wat ik heb besteld.

Snel en netjes geleverd.

Goede eerste ervaring

Goed oroduct

Warm aanbevolen!

• Kwaliteit

Enorme keuze... heel overzichtelijke site...schappelijke prijzen...heel snelle levering...mijn bestelling had ook in een kleinere verpakking gepast zodat t in de brievenbus kon...

• Kwaliteit

Bij het niet op voorraad hebben van het bestelde product werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang.

Uiteindelijk ging het goed

Op de site stond niet dat het artikel niet in voorraad was. Dat leverde ongewenste onduidelijkheid over de daadwerkelijke levering, die ook later werd uitgevoerd. Gelukkig voor mij net op tijd, maar zo hoort het niet te gaan. Als niet in voorraad, geef dat dan ook direct aan op de site.

• Kwaliteit N.v.t.

Geen beste klantenservice

Voordat ik 2 deurknoppen bestelde, even gemaild met klantenservice van mijnijzerwaren. Ik wil graag knoppen met 3 of 4 schroefgaten in de rozet. Niet met één bout in het midden. Klantenservice bevestigde dit en stuurt zelfs een pdf van het product. Ok, ik bestelde de deurknoppen. De deurknoppen kwamen binnen en wat denk je? Geen schroefgaten, maar één bout in het midden.... Even gemaild met klantenservice van mijnijzerwaren en uitgelegd. Kan gebeuren, toch? Het enige antwoord was: Retourformulier is te vinden op de website. Klaar. Niet mijn ijzerwaren.

• Levering N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

Kwaliteit

De levering duurde wat langer maar daar zal corona, Oekraïne, grondstoffen etc. wel oorzaak van zijn. Maar alles binnen en geplaatst.

Gewoon goed

Gereedschap via Google hier gevonden. Bestellen ging verder gemakkelijk. Was voor 21.00u. Volgende dag geleverd via pakketdienst.

9 Professor van der Waalsstraat

Alkmaar 1821 BT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire