Goed product, prima prijs en de volgende dag al in huis.

Mijn eerste en op dit moment enige bestelde product bij mijnijzerwaren.

• Kwaliteit

Snelle en betrouwbare levering.

Prima website en producten.

Heel snel geleverd

Prima deurbeslag. Goed en snel geleverd

Goedkoop en snel!

Interessante prijzen, snelle levering en goed contact! Toen bleek dat er toch een artikel niet op voorraad was, werd ik meteen gebeld. Ik kon kiezen, wachten op nieuwe voorraad of geld terug. Ik koos het laatste en het bedrag stond snel op mijn rekening. De rest is keurig afgeleverd die week. Aanrader!

• Kwaliteit

Goede prijs, juiste spullen.

Duidelijke instructiefilmpjes zorgen dat ook een amateur als ik aan de slag kan.

zeer duidelijk

top duidelijke site snelle afhandeling

• Kwaliteit

Zulke zaken zouden er meer moeten zijn.

Prima firma, vlotte zending

• Levering N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

Goed product, op tijd, goed verpakt.

• Kwaliteit

razendsnelle levering van kwaliteit voor een scherpe prijs

De titel zegt het al. Blij dat ik dit bedrijf ben tegengekomen op internet! Nog zoiets klantvriendelijks: de productpagina's vermelden het AANTAL stuks dat van een bepaald materiaal op voorraad is, zodat je als klant precies weet waar je aan toe bent. Nooit meer misgrijpen dus. Belangrijk detail! En niet te vergeten: doordeweeks voor 2100 uur besteld betekent doorgaans levering de volgende dag. Samenvatting: een bedrijf waar je écht iets aan hebt.

Zeer goed en snel

Super netjes en zeer snel geleverd

• Kwaliteit

Goede communicatie, snelle levering!

Duidelijk en snel

Kreeg wat ik besteld had en snelle levering

• Kwaliteit

Goed advies en snelle service

Ik kreeg advies van mensen met verstanf van zaken. Daarom kreeg ik precies wat ik nodig had. Dus alles paste perfect.

Snelle levering!

Bij het bestellen stond er vermeld 3-5 dgn levertijd en toch gewoon de volgende dag in huis! Snelle levering en goed netjes verpakt!

• Kwaliteit

Uitgebreid assortiment, snelle verzending. Top.

Zocht een slot voor oude deur. Nergens te vinden maar hier wel :-) Volgende dag in huis. Helemaal blij.

• Kwaliteit

Precies wat ik nodig had, snel geleverd

Snelle levering en afhandeling

• Kwaliteit

bestelling is goed en vlot gegaan

bestelling is goed en vlot gegaan. de bestelde spullen nmoet ik nog gaan gebruiken maar zien er goed uit

Slecht

Op 11/2/2022 een Altrex trap besteld en betaald (465 euro) Levertijd 4-5 werkdagen volgens website. 17/2/2022 via chat status gevraagd. Antwoord was dat levering pas vanaf 24/4/2022 zou zijn. Op 25/3/2022 opnieuw gevraagd via chat - geen antwoord. Gebeld - geen contact kunnen krijgen wegens drukte. Via WhatsApp- niet gelezen - geen antwoord. 28/3/2022 weer gebeld - gesproken met bedrijf. Wist levertijd niet. 29/3/2022 plotseling geleverd.

Prima sleutelkluis

Prima sleutelkluis, eenvoudig in te stellen en te bedienen, aantrekkelijk geprijsd, degelijk,

• Kwaliteit

Snelle bezorging en goede service

Toen ik telefonisch contact had en via de online chat ben ik prima geholpen en van advies bediend zodat ik snel het gewenste product een nieuwe driepuntsvergrendeling van Nemef kon bestellen en deze werd de volgende dag netjes via PostNL geleverd.

Fijn bedrijf!

Ik heb 3 Habo 962SP2 raamespagnolets besteld, deze werden supersnel thuis bezorgd. Helaas had ik een verkeerd type besteld, maar dit werd door een vriendelijke servicemedewerker zonder problemen omgeruild.

• Kwaliteit

Goede service en overzichtelijke website waarbij product informatie beter kan

Snel product weer gevonden dat ik reeds eerder besteld had. Mijn oog viel op een zwaardere variant waarvan ik er ook 2 besteld heb. Bij ontvangst bleek de lengte van deze variant sterk te verschillen van de standaard. Teruggegaan naar website en deze informatie is niet terug te vinden, slechts kracht en diameter. Betreffende retourneren was service weer top toen ik wat toelichting nodig had via de chat. Geld vrij snel weer teruggestort. Ik zou ijzerwaren aanbevelen, echter product informatie Dictator 2500 versus 2550 kan beter. Lengte van betreffende producten is niet terug te vinden op de website.

Kwam helaas te laat!

Ik heb geen op- of aanmerking op het product, maar wel op de levering. Nadat het pakket was verstuurd, kwam de melding, dat het de volgende dag tussen 09:45 en 11:45 geleverd zou worden, en dat was ook de volgende ochtend, de dag van levering nog zo, dus regelde ik de timmerman voor die middag. Toen het 12:00 uur was en de levering nog was aangekomen, checkte ik de levertijd nog een keer en toen bleek, dat PostNL de levering, doodleuk, een dag had opgeschoven. Dat was balen en PostNL was niet voor een uitleg te bereiken. Ik snap, dat er altijd iets kan gebeuren, maar dit dan zonder verdere uitleg te wijzigen is niet in orde. Ook al kunt u hier verder niets aan doen, voelen wij ons met mooie beloftes en een eerste onjuiste levertijd, in de maling genomen.

9 Professor van der Waalsstraat

Alkmaar 1821 BT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire