Een vlotte melding , ook de aankomst van mijn bestelling was in orde !!
het gin prima
Dankzij duidelijke specs op de website snel gevonden wat ik nodig had. Goede kwaliteit maar kwetsbaar aluminium product dat royaal, op een stevige plank, was omwikkeld met beschermende folie zodat de dorpel ongeschonden werd afgeleverd.
Eerst geïnformeerd of dit het juiste artikel was, ter vervanging van het oude. Daarop werd snel gereageerd en doorgevraagd. Goed geholpen en het juiste artikel geleverd. Werkt prima.
Goed voor elkaar
Prima, snelle levering, goede pruducten
Snel geleverd in prima verpakking
Mijn ervaringen zijn zeer positief
kon niet beter snel geholpen en prijs kwaliteit goed.
Alles keurig en snel geleverd
Zie bovenstaande
Goede productnaam de levertijd wordt aangegeven en weer uitgesteld.
Beste Jeroen, Ik heb de order nagekeken. Ik zie dat deze artikelen op 3 maart 21:30 zijn besteld. Dat betekend dat deze 4 maart verwerkt word. Ook is deze 4 maart gelijk met Postnl mee gegaan. U heeft deze als het goed is inmiddels ontvangen. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Geweldige service en snelle levering
Product was volgens de site op voorraad, maar werd pas na 4 weken geleverd.
Beste EJ, Wat vervelend om te horen, onze website is rechtstreeks gekoppeld aan het magazijn. Ik kan helaas niet zien wat hij toen ter tijd aangaf. Op de productpagina staan vaak de meest kloppende levertijden per artikel vermeld. We hopen u in de toekomst beter en sneller van dienst te zijn. Excuses voor de langere levertijd en de ongemakken die vertraging met zich mee brengt. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Snel besteld, snel geleverd. Kortom: uitstekend.
De bestelling was was een halve week later dan verwacht. Bij het openen van de verpakking zat er een kras op het slot, omdat we het gauw nodig hadden gehouden.
Beste Peter, Wat vervelend om te horen! Als er sprake is van een beschadiging kan u altijd contact op nemen met de klantenservice. We kijken altijd samen naar een passende oplossing. Helaas zijn wij bij sommige producten nog afhankelijk van de leverancier en komt het wel een voor dat er leverproblemen zijn. U kan altijd contact met ons opnemen. Mer vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Duidelijke website en snelle, correcte levering
Gemakkelijk besteld Snel geleverd
Na bestellen en betalen totaal geen communicatie meer, na een week nog steeds geen terugkoppeling gekregen over levertijd etc. Na zelf te informeren ben je dan eindelijk op de hoogte van de status.
Beste Rogier, Wat vervelend om te horen, normaal gesproken ontvangt u de bevestigingsmail en een back ordermail. Helaas is de backorder mail niet verzonden en was er niet bekend dat er leverproblemen waren. Excuses voor het ongemak! Ik zie dat de order inmiddels wel is aangekomen? We hopen dat het artikel wel naar wens is. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
prima online contact met deskundige en behulpzame online verkoper
Bestellen gaat soepel. De belofte "vóór 21 uur besteld morgen in huis" wordt helaas niet nagekomen. PostNL doet er nu al 4 dagen over om een kleine bestelling te bezorgen. Mijnijzerwaren zorgt voor verzending dezelfde dag maar PostNL is de zwakke schakel.
Beste Bert, Wat vervelend om te horen, ik zie dat de zending wel dezelfde dag inderdaad mee is gegaan met de vervoerder. Helaas komt het wel eens voor dat de vervoerder vertraging oploopt. Excuses voor dit ongemak! We hopen u in de toekomst van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Moest een nieuwe 3 punts sluiting hebben, maar kwam er qua maat niet uit op google. Totale lengte week af dan wat er werd aangeboden. foto's gestuurd en gevraagd welke ik moest hebben. binnen 10 minuten antwoord met het type welke het moest zijn. Daarna nog contact gehad (waar zeer snel op gereageerd werd) omdat ik toch twijfelde, vonden het ook vreemd dat de huidige 4cm langer was, maar was er van overtuigd dat ik deze wel moest hebben. Besteld die avond en volgende dag bezocht. Model was het inderdaad (ondanks dat deze korter was, maar paste direct.)
Deskundige hulp aan de telefoon
Contact gehad omdat ik niet wist wat ik precies nodig had. Werd snel opgelost.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire