Jammer dat PostNL mijn huis voorbij reed, en ik het pakje alsnog de volgende dag in de stad moest gaan ophalen.
Mooie product en eenvoudig te monteren.
Makkelijk bestellen van materialen en soepele levering
De juiste producten voor een aantrekkelijke prijs en snel geleverd.
Per mail advies gevraagd, netjes beantwoord, besteld en volgende dag in huis
Ben erg tevreden met mijn bestelling Past perfect
Mijn bestelling kwam niet, zoals was aangegeven binnen 21 uur, maar pas na vijf of zes dagen.
Beste Roelof, Wat vervelend om te horen, wij hebben niet alle artikelen op voorraad in ons distributiecentrum. De productpagina is gekoppeld aan de voorraad en als het goed is was deze toen ter tijd niet op voorraad, dan geeft dit artikel een levertijd aan van 5 tot 10 werkdagen. Onze excuses voor eventuele verwarring. Wij hebben deze opgestuurd zodra deze binnen was. We hopen dat het artikel wel naar wens is verder en dat we u in de toekomst vlotter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Als ik voor bijna 50 euro aan kit koop van Innotec vind ik twee meegeleverde spuit tuiten een beetje aan de magere kant Het is niet zo dat ik twee flacons in 1 keer verwerk dus 3 tuitjes per flacon kit lijkt mij beter op zijn plek
Ik had het verkeerde gekocht, na mailcontact het goede product aangeboden gekregen, verkeerde product kosteloos retour
Snelle levering.
Artikelen eenvoudig besteld en volgende dag geleverd. Alles goed verzorgd en prima prijs. Aanbevelings waardig deze winkel.
Netjes verpakt en binnen 24 uur bezorgd. Gr Joost
Deurkruk besteld. Zeer degelijk product was niet op voorraad. Men hield mij goed op de hoogte, en na een paar dagen product gekregen. Perfecte deurkruk voor tuindeur.
Nadat ik de bestelling incompleet was geleverd is dit accuraat opgepakt en gecorrigeerd. Prima.
Wat ik gewend ben
Voor mijn ramen rubbers op rol besteld. Goede prijs en snelle levering.
Ne een advies vraag helder en duidelijk antwoord. Werd een aanvullende vraag gesteld. En het antwoord kwam snel met goed advies. Een aanrader. Ook voor de vakman.
Had mijn raam besteld maar kreeg melding van verzending,we hadden gebeld en werden vriendelijk geholpen echter was mijn product niet op voorraad maar meneer vernam dat er toch nog 1 achter stond deze was per direct verzonden en de volgende dag binnen super service Bedankt en tot de volgende bestelling
Snelle levering van een goed product. Het was de eerste bestelling bij dit bedrijf en mochten wij weer iets nodig hebben,kijken wij zeker weer in hun goede assortiment.
Netjes geleverd, duurde wel lang dit was aangegeven maar tussentijds weinig gehoord
Zie hiervoor
Ze doen wat ze beloven! Goede kwaliteitvoor een goede prijs. Super.
Ik bestel hier wel vaker, is snel, goede prijs, ze doen alleen niet gratis deellevering, dat vind ik wel jammer.
Het duurde lang voor ik mijn bestelling kreeg maar na een mailtje te sturen kreeg ik mijn verzending toch rap na twee dagen.
Ook om in dit geval een dictator aan te schaffen ! Goede en efficiënte service. Een aanrader !,
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire