Behulpzaam, deskundig, op tijd en goede product
Top, netjes geleverd en mooi tijd!
Helemaal top
Goeie webwinkel, vlotte levering
Snel levering en betaalbare product.
Op zich heb ik er geen moeite mee als het langer duurt voor een bestelling komt, de volgende dag bezorgen is eigenlijk absurd, maar dat het bijna 2 weken zou duren voor ik 2 dweilen in huis zou hebben had ik niet verwacht! Zet het er dan in elk geval bij op de site!
Beste Wendela, Helaas hebben wij niet alle artikelen in ons distributiecentrum. Vandaar vermelden wij bijvoorbeeld op de prodcutpagina van de door de klem die u bestelde een levertijd van 5 tot 10 werkdagen. Dit moeten wij namelijk bestellen. We hebben deze gelijk uitgeleverd toen de order compleet was. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Volgens de website zou het bestelde product binnen 2- 4 werkdagen geleverd worden. Ik werd niet op de hoogte gehouden dat er vertraging was, alleen bij navraag kreeg ik te horen: wij wachten op de leverancier. Ik had het plezierig gevonden als er proactiever gecommuniceerd was. Levering uiteindelijk dik een maand na bestelling
Alles keurig op tijd geleverd. Uitstekende klantenservice en zeer redelijke prijzen.
Ik heb de deurklink keurig op tijd binnen. En voldeed aan beschrijving.
Slecht, metalen onderdelen los in doos verzonden, gevolg krassen.
Beste HBF, Wat vervelend om te horen, als uw producten beschadigd zijn kan u een foto sturen naar de klanten service, we kijken graag naar een oplossing. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Ik heb 2 bestelingen gedaan schop stelen super bezorgd erg tevreden mee Maar ik heb ook 4 schopen besteld en betaald zonder deze is het moeilijk werken heb wel gebeld levering over 10 dagen maar nog niets gehoord Hoop dat deze ook snel komen svp Sterren voor de eerste levering
Jammer dat niet alle inbouwmaten duidelijk in de montage voorschriften. Ik heb deze met een proefmontage opgemeten.
Artikel besteld, binnen 2 dagen in huis via transporteur. Verkeerd artikel besteld super snelle (gratis) omruiling! Heel netjes geregeld allemaal. Ga zo door!
goed product snelle levering
Goed product voor een redelijke prijs
Ondanks de belofte van de site dat het dezelfde dag al in huis zou zijn, duurde levering twee dagen. Dit was echter geen probleem. Artikelen waren naar wens, al ontbrak er een potnagel in een van de schoorsteenkapjes. Dit was snel gerepareerd en niet de moeite om terug te sturen. In de doos lag een extra ringetje die niet bij mijn bestelling bleek te horen. Al met al tevreden omdat de prijs 30% onder die in de bouwmarkt lag.
Op 2 februari besteld en betaald, op 26 februari geleverd, een hele maand vind ik te lang wachten.
Hi Sjoerd, Wat vervelend om te horen, helaas had het door u bestelde artikel leverproblemen. Hierover is ook mail contact geweest. Hierin de vraag of u dit wilde afwachten of wilde annuleren. Hier hebben wij per mail geen respons op gehad en hebben vandaar de order opgestuurd. Mocht u deze niet willen kan deze kosteloos retour. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Recensione originale
prima tevreden
Ze hebben leuke spuiletjes, maar de communicatie is erg verwarrend en zeer passief. Ik had aardig wat spulletjes besteld, en dat werd door verschillende bedrijven op verschillende momenten gebracht, zonder enige communicatie. Zelf na vragen, duurde het lang voordat het allemaal duidelijk werd. Zelf isolatie folie rollen werden niet tegelijk geleverd, dus je denkt dat ze er een aantal zijn vergeten, maar dat komt gewoon een paar dagen daarna. Dat leid tot verwarren, gooit mijn eigen planning in de war, en kost me onnodig veel communicatie tijd. Jammerrr... Maar het lijkt me makkelijk te verbeteren. Het gaat me niet om een track of trace nummertje, maar om een stukje verwachting: weten wanneer er wat precies wordt geleverd, en niet overal achteraan hoeven te zitten. En het zou handig zijn dat een beetje overeenkomt met wat op de website wordt gemeld. En vooral met speciaal vervoer is het handig als het van te voren bekend is zodat het ontvangen kan worden... etc... etc... Misschien heb ik pech, misschien niet, maar de ervaring was dramatisch, ik hou het graag voortaan bij mijn vaste leveranciers/webshops. Sterkte.
Beste Ed, Wat vervelend om te horen, voor lengte vracht hebben wij een speciale vervoerder. Onze excuses voor de onduidelijkheid in communicatie. Als het goed is zou u van elke zending een track and trace moeten ontvangen. We hopen u in de toekomst beter van dienst te zijn. Ook hopen wij dat de artikelen naar wens zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Recensione originale
de schoorsteenkap is al met ontbrekende popnagel geleverd
Beste Theo, Over dit soort problemen kan u altijd contact op nemen met de klantenservice. We helpen u graag en kijken dan naar de situatie. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Het door mij bestelde artikel de volgende dag al in huis, en keurig verpakt.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire