Klantvriendelijke behandeling en klantgericht denken. Enorme inleving voor een probleempje dat keurig werd opgelost. Chapeau!!
Het bestelde ventilatie rooster was gunstig geprijsd en precies op maat.
Supersnel en correct geleverd
Foto op de website kon beter. Ik had een kraanuitloop van 20cm die eerder 10 leek. Gelukkig stond de info wel vermeldt waardoor ik het risico durfde pakken. Levering was heel snel.
... het InterSteel deurbeslag is fenomenaal. Helaas ontbreekt op de MijnIJzerwaren site enige verwijzing naar KOPER beslag. En als eigenaar van een monument ben ik daar toe veroordeeld. Verder: klasse!
Goed en vlot
Uitstekende producten, goede prijs en een snelle leverrijd. Top!
xxx
Kreeg app. Post.nl pakket bezorgd donderdag 13.03 uur .kwam om 16.00 uur thuis geen pakket Kwam het om 17.10 uur door de brievenbus. Geeft niet hoor het is er .
Mijn bestelling is keurig en snel afgehandeld.
Goede webshop. Zoekfunctie voor producten in de webshop zelf zou op zich beter kunnen (ik verwacht dat dit met de tijd beter zal worden). Wat voor mij nog veel belangrijker is... deze webshop is betrouwbaar. Ze leveren wat is afgesproken, de prijs is concurrerend, en als er iets mis is gegaan, wordt het probleem snel en naar tevredenheid opgelost. Ik kom hier zeker weer terug.
Ik kon snel vinden wat ik nodig had en het werd snel geleverd
Zondag bestelden dinsdag in de bus, netjes verpakt.
Was volgens verwachting
Prima prijs en snelle verzending
zie bovenstaande ,niets aan toe te voegen, top..
Als een produkt niet meer op voorraad is , meld het dan , ik heb jullie na 11 dagen van bestelling per mail gevraagd waar mijn bestelling bleef , ik heb toen antwoord gekregen , waarvoor dank , de besteling is geleverd op 24/02/22
Voor het vervangen van deursloten had ik achteraf gezien, een nieuwe sluitpot nodig. Eenvoudig besteld via "Mijn ijzerwaren" en een vlotte levering.
.........
Beste Evert, Ik zie dat deze als het goed is 2 februari bij u geleverd is. Mocht dit niet het geval zijn kan u contact opnemen met de klantenservice. Dan zoeken we het graag voor u uit. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Ik bestel 2 deurbuffers van 60 mm en krijg 2 deurbuffers van 55 mm. Die zijn dus net te kort, daarom bestel ik ze online, anders had ik ze ook wel hier om de hoek kunnen kopen.
Beste, Wat vervelend om te horen, heeft u hier over contact gehad met de klantenservice? We helpen u graag. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire