Bestelling was snel geleverd
Super correct. Volgende dag in huis. prijs ook goed.
Na urenlang zoeken, veel dingen tegengekomen die wel enigszins leken op wat ik zocht maar uiteindelijk bij MIJNIJZERWAREN.NL exact gevonden wat ik nodig had.
Stipt geleverd
Scherpe prijs. Telefoon wordt niet opgenomen. Voorraad beheer niet op orde waardoor levertijd niet kan worden nagekomen.
Het duurde heel erg lang dat mijn bestelling bezorgd werd. Heb eerst bijna week gewacht, toen mail gestuurd, volgende dag antwoord gekregen, product was niet op voorraad?? Op de site stond van wel! Na betaling kreeg ik meteen pakket is verzonden in de mail???? Nou niets van waar dus. Als ze me een mail hadden gestuurd, met helaas niet meteen leverbaar, had ik er een idee van wanneer het zou komen. Gemiste kans.
Beste Erik, Wij vermelden altijd per productpagina een levertijd, omdat wij helaas niet alle artikelen op voorraad hebben en dus bestellen bij de leverancier. Bij het door u bestelde artikel staat 3 tot 5 werkdagen. Dit kan dus een week duren helaas. Toen u contact met ons opgenomen had was het artikel inmiddels binnen geladen en kon deze weg. Natuurlijk sturen wij het dan gelijk op! Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
snel geleverd
Snel goed kwaliteit prijs
ik heb niet veel bij Mijnijzerwaren besteld maar wat ik besteld heb is 100%, gied product, en geleverd zoals aangegeven en goede prijs, waren alle webwinkels maar zo, Top Team.
Bestelling geplaatst en de volgende dag ontvangen. Prima service
Het product was volgens verwachting. Snel geleverd. Tevens was het rubber heel eenvoudig op maat te snijden. Het extra snijblok om de hoeken uit te snijden was een goede aanvulling en werkte prima.
Snelle levering en duidelijke website
Duidelijke site ,snelle levering
Prima verpakt en snelle levering
super goede support via de chat en snelle levering
Binnen 24 uur bezorgd
Mooi optijd
Goed, direct en zonder problemen
Snelle en correcte levering
Snelle levering goed ingepakt en voldoet aan mijn verwachting. Groeten AB Barber
goed product tegen goede prijs
Snelle levering echter het geleverde product kwam niet overeen met de afbeelding. Wel diende het hetzelfde doel dus niet geretourneerd
Hi Steven, Wat vervelend dat u iets verkeerd ontvangen heeft. U kan hier altijd contact over opnemen met de klantenservice. We helpen u graag. Wel fijn om te horen dat u toch de klus kon klaren. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Beoordeling schrijven als iets online is besteld, vind ik lastig
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire