Kwetsbare kraan zonder bescherming los in een te grote doos. Zo moet het niet.
Beste AJH, Wat vervelend om te horen! Wij proberen altijd zo goed en veilig mogelijk te verpakken. Ik hoop dat u geen beschadigde goederen heeft ontvangen? Anders kan u altijd contact met onze klantenservice opnemen om samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
keurig geleverd binnen beloofde tijd. verpakking was degelijk! draadstang M6 netjes op een houten lat verpakt!
Snelle levering, voldoet aan de verwachting
Levert zoals je mag verwachten.
Zocht en vond de grendel die ik nodig had en werd snel geleverd.
Fijne steelstofzuiger makkelijk in de bediening en lekker licht
niks op aan te merken
Had iets kleins besteld werd allemaal naar tevredenheid behandeld
Veel materialen op voorraad en snel geleverd. Alleen heelveel product los verpakt en verzonden.
Prima prijzen voor goede producten en snel geleverd.
Jammer dat het uitzoeken op de website lastig gaat, gelukkig is de ondersteuning van het personeel razend snel en wordt je goed geholpen.
Snel Verzonden en goed verpakt
Erg tevreden mbt het bestelproces en levering. Geen op en aanmerkingen. Gewoon goed!
Maandag besteld dinsdag al in huis
Ik had informatie nodig voor een deurdranger, ik ben goed geïnformeerd.
product voldoet precies aan de verwachting, mooie robuuste jashaken.
Er staat op de website dat ze je bestelling de volgende dag leveren maar dat is niet zo als je op zondag besteld. Daarnaast werden de artikelen ook in meerdere pakketten bezorgd over 2 dagen zonder dit te communiceren. Producten zelf zijn prima! Alleen was de product foto van het inlegraam anders dan het ontvangen product. Zo zaten de ankers op de foto aan 2 zijde en het product wat geleverd was aan 4 zijde. Hierdoor nog een aanpassing moeten doen aan het product.
Eenvoudig te bestellen en snelle levering tegen de juiste prijs! Wat wil men nog meer!
Prima one line kunnen bestellen
Bestelde keukenscharnieren vlot geleverd in brievenbuspakketje TOP ! Hoefde niet thuis te zijn, makkelijk !
Plastic sleutellabels waren goed geprijsd en snel geleverd.
Geen problemen ervaren Bestelling bezorging en product ok
Super service en snelle verzending
Per abuis verkeerde lengte gekregen, oplossing was prima geregeld
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire