Beste prijs & binnen enkele dagen geleverd
Alles in orde
Snelle levering.
1 van de vele bedrijven die adverteren met vandaag besteld morgen in huis, helaas je moet 1,5 week wachten. Na een mail van mijn zijde pas een bericht hierover.
Beste Richard, Helaas was er een levertijd bij dit artikel, we proberen het backorder bestand altijd zo goed mogelijk bij te houden. Dat is ben ik bang niet helemaal goed gegaan bij uw order. We hopen dat u de order in goede orde ontvangen heeft en het artikel wel bevalt. Ook hopen we dat we u wellicht in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
prima produkt en supersnel geleverd
Goed kwaliteit en snelle levering.
Snel geleverd, ruim assortiment
Snel en goed.
aan de hand van een door mij gestuurde foto van een kraan werd de juiste kraan onderdeel opgestuurd
Was er snel maar een deel is er niet de stopkranen ontbreken heb er ook nog geen bericht van gehad ,dat vind Ik dan weer jammer . Groetjes Kees Jonker
Afgesproken wasdatde bestrlling achter/onder de bank in de voortuin zou worden achtergelaten. Nu moest ik het ophalen bij de buren.
Snelle reactie op mijn vraag per email over een raamkruk en goed advies over de juiste kruk . Na de bestelling zijn de raamkrukken direct verzonden en de volgende dag in huis. Tinka
Na een vertraagde levering perfect geholpen. Ze zochten direct een goede oplossing, goede service
Moeilijke bestelling (levering) maar jullie klantvriendelijkheid compenserende dat ruimschoots
Kort na het plaatsen van de opdracht werd ik geinformeerd over de levertijd en hebben we overlegd omtrent het in delen leveren danwel alles in 1 keer
Hier kun je nog van op aan , afspraken worden na gekomen , en u wordt op de hoogte gehouden per mail , na een bestelling
alles ok
Alles prima, maar betalen hing moeizaam. Ik probeerde met Ideal te betalen (bank ING) maar dat lukte in eerste instantie niet. Heb toen met jullie service desk gebeld maar die konden ook niet helpen. Uurtje later alles weer opnieuw besteld en toen lukte het wel. Heb echt geen idee waar het aan lag
Vragen werden correct beantwoord. Probleem werd direct uitstekend opgelost
Geen klachten over levering. Maar je krijgt wel heel veel e-mails hoe, wat, waar je gekochte waar is.
Goede ervaring. Geen klachten.
vlugge en snelle levering van het gewenste artikel
Het paste precies waar ik het voor nodig had
Alleen bezorging wat laat. Maar verder prima
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire