website zeer duidelijk bestelling snel gedaan direct klaargemaakt voor verzending
De scharnieren die ik had besteld zaten los in een doosje . Die hadden wel even ingepakt mogen worden in wat bubeltjes folie . Beetje slordig .
Beste Remco, Wat vervelend om te horen, we proberen het altijd zo goed mogelijk te verpakken. We zullen dit doorgeven aan het magazijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
PRIMA SERVICE
Wat ik besteld heb, heb ik ook mogen ontvangen. En dat alles binnende afgesproken tijd
Goede en snelle levering Met degelijke producten. Volgende keer weer.
Ik had drie tele uitzetters besteld en deze zijn netjes snel geleverd maar ik zag wel dat de uitzetters los verpakt waren in een redelijke doos. Er zat geen bescherming omheen waardoor een aantal items licht beschadigd waren. Krassen van het langs elkaar schudden tijdens transport. De schade is maar licht maar toch. Dat had ik niet verwacht. Items zijn verder goed en voldoen aan de verwachtingen.
Duidelijke site en alleen moest even wachten op het artikel. Maar alles is vandaag de dag slecht aan te komen dus dat neem ik jullie niet kwalijk.
Super goed
goede dienstverlening
Ik had wat vragen gesteld aan de klantenservice deze waren snel beantwoord. Product was nergens op voorraad dus moest even wachten maar uiteindelijk in een redelijke tijd ontvangen. Scheelde weer een reis naar de bouwmarkt.
Bestelling werd niet bevestigd nadat ik had betaald. Na 2 dagen gebeld en is het alsnog goed gekomen.
Hi Dirk, Als u geen bevestiging ontvangt kan dat in de spam terecht zijn gekomen. Of een mail adres klopt niet helemaal. U kan altijd contact met ons opnemen in de toekomst als u geen bevestigingsmail ontvangt. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Vandaag besteld morgen in huis
Winlock raamkruk besteld, zoals op site geleverd. TOP
Goed bedrijf ze houden contact.product goede kwaliteit
Heb voorafgaand aan mijn aankoop enkele vragen via de chat gesteld; kreeg snel en vakkundig antwoord. Heb daarop enkele artikelen gekocht, waarvan één achteraf een langere levertijd had. Hier communiceerden ze open en prettig over, en de artikelen zijn netjes geleverd, goed beschermd (o.a. latje achter een godijnrail ter voorkoming van buigen tijdens het vervoer).
Snel, Goedkoop, Perfect.
Info op de site kon ik makkelijk vinden. levering keuze (aan huis of Jumbo Elst) zeer handig omdat wij precies dat dag op reis waren.
Makkelijke website om iets te zoeken met de juiste specificaties.
Netjes snel en goed Totaal niets op aan te merken
B Mijn bestelling werd direct opgenomen, en voor verzending klaar gemaakt. Binnen 24 uur had ik mijn bestelling in huis. Gisteren is het defecte kraanstuk geplaatst en het paste. Nu heb ik weer een kraan die niet druppelt, dat was het doel.Bedankt voor jullie service. Met vriendelijke groet, Mw, J. Tillie
heel goed product. Levering duurde even maar corona Heel goed geholpen..
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire