Top, goede prijs, snelle levering
Perfect en snel geleverd.
Was wat vertraging met de bestelling maar je wordt op de hoogte gehouden en dat is fijn.
Tel contact gehad moest via een mail en foto’s probleem aangeven, niks meer gehoord
Beste Roy, Wat vervelend om te horen! Ik heb even gekeken in het systeem, helaas kon ik geen mail vinden. Het mail adres is [email protected], u kan ook appen naar 085 - 225 0015. We zien uw vraag nogmaals graag tegemoet om u te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Snelle verzending, netjes verpakt. Helemaal top!
Weer is het materiaal van goede kwaliteit, voor normale prijzen. Samen de snelle levering weer een super tevreden klant.
Netjes verpakt en tevreden.
Uitstekende kwaliteit artikelen. Site duidelijk en snelle reactie op vragen. Levering goed verpakt.
Eerste bestelling , super tevreden
Nvt
Drempelhulp 4 cm zwart rubber besteld. Goede zware kwaliteit. Blijft goed liggen.
Wat ik wilde hebben was vriendelijk geprijsd. Het werd goed verpakt en snel verzonden. Prima!
De bestelprocedure was eenvoudig en de kraan werd twee dagen later bezorgd. Ik had bij de bestelling nog mijn twijfels over de maten van de koppelingen van de douchemengkraan. De kraan is inmiddels gemonteerd en past.
Bestelling geplaatst, wat vergeten gebeld ivm bezorgkosten gewoon bijgevoegd betaald dmv linkje, over meedenken gesproken
Prima uitvoering van opdracht
Betrouwbaar, en snelle levering
Zie boven
snelle service
Vlotte bezorging en goed materiaal
Bonjour Jusqu'à maintenant je suis entièrement satisfait de votre professionnalisme et séreux, quand à la qualité des bidons de colle , j'entamerais les travaux d'en Avril quand la température de plus de 15 ° degrés soit favorable pour que la colle agit efficacement sur le Roofing de mon toit ... Cordialement
goede onderdeel snel bezorgd
Vier schuifsloten besteld, volgende dag keurig in huis.
De site is duidelijk, assortiment groot, afhandeling snel en goed!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire