aardige mensen, goede srevice
Heel goed bedrijf, mooie spullen en snelle levering.
Alles goed en duidelijk. Snelle levering
Geen enkel minpunt: prima kwaliteit, zeer stipte levering. In één woord: perfect !!!
Vanuit thuis bestellen, snelle levering en prima product.
Snelle levering, duidelijke website.
Had via foto de kleur gezocht die t beste bij mijn keuken kwam. Op de foto leek er ook een werkje in te zitten. Maar na levering bleken de onderdelen veel donkerder te zijn en zat er geen werkje in.
Beste Erik, Wat vervelend om te horen! De kleur die u als het goed is ontvangen heeft is RAL8011, Notenbruin. We horen het graag als u een andere kleur ontvangen heeft. Mocht u niet verder kunnen met deze bestelling kan u deze kosteloos retourneren. Excuses voor eventuele verwarring. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
De prijs/kwaliteitsverhouding van het geleverde product is prima. Tip: op uw site staat(als ik het goed gelezen heb) "voor 21.00 uur bestelt, morgen in huis". Ik zou daar even bij plaatsen "op werkdagen" o.i.d.
Goed advies Ruime keuze en snelle bezorging
Zie hierboven.
Goed en snelle levering
houden zich goed aan de afspraken ,fijn dat je de bestelling kunt volgen prima
Zoals aangeven op de website, houden zich aan hun afspraken. Correct. Netjes ingepakt. Optijd zoals aangegeven op hun site. Ga zo door.
Mijn product was volgens de website binnen een paar dagen te leveren wat uiteindelijk een aantal maanden heeft geduurd, maar netjes te woord gestaan door de klantenservice en uiteindelijk ook netjes geleverd. Echter was er wel een fout op de website waardoor ik in de veronderstelling was dat ik 100 gram gekocht had maar uiteindelijk bleek dat het maar 1 staafje was van 15 gram. Ook de ean code klopte niet bij het product. Want dit verwees ook naar een koker van 100 gram en het was niet duidelijk genoeg dat het maar om 1 staafje ging. Door klantenservice wel netjes excuses aangeboden en een korting code voor een volgende bestelling.
Goede service, snel en overzichtelijk. Ik moest iets retour sturen; de retourprocedure is zeer professioneel en makkelijk te regelen.
Op tijd geleverd en kwaliteit
Zeer uitgebreid assortiment tegen concurrerende prijzen. Snelle levering en correcte afhandeling. Toppie
Bij sommige producten op de site staat duidelijk dat het een aantal dagen duurt voordat het wordt geleverd. Die heb ik gemeden omdat ik mijn materiaal snel nodig had. Bij alles wat ik bestelde stond; vandaag besteld = morgen in huis. Toen dat niet gebeurden, heb ik gebeld. “ wat we niet op voorraad hebben, kunnen we niet de volgende dag leveren” Dat begrijp ik maar pas het dan aan op de site. Vervolgens werden een aantal producten die wél op voorraad waren niet geleverd en van de bestelde slotbouten tevéél. Ik belde ( fijn dat dat kan!) en ik werd vriendelijk geholpen. Producten werden snel alsnog opgestuurd
Producten waren eerder binnen dan aanvankelijk aangeven. Sneller dan het licht dus ...
Ik zocht een wc slot met hart maat deurklink / slot 57mm. Deze gevonden bij Mijn ijzerwaren.nl Super kwaliteit en snel geleverd
Snelle levering s,avonds besteld volgende dag al in huis ,top
Goed en snel maar in het weekend niet aangeven dat het de volgende dag geleverd wordt.
Netjes verpakt en snel bezorgd
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire