Xxxx
Het pakketje was binnen 24 uur geleverd en alles zeer netjes ingepakt
Fijne schroeven
In deze tijd van corona heel internet afgezocht voor een briefplaat met schacht met een inbouwdiepte van 24mm. Dus nergens te vinden. Na een paar telefoontjes kwam ik bij IJzerhuis die mij vertelde dat dit is in te korten. Dus besteld. Zelfs de volgende dag in huis. Tevens is Ijzerhuis de goedkoopste en verzending gratis. Dat was eveneens een verrassing. Complimenten.
ik on op de website geen dikkere stuitringen vinden van deze afmeting, daarom heb ik alles dubbel moeten uitvoeren en functioneert prima. vriendelijk dank Charles Rijnders / Bowling Maaspoort, 's-Hertogenbosch
Ik wist niet welke kit ik moest aanschaffen voor een bepaalde taak, ze hebben mij snel en professioneel geholpen hiermee. Erg vriendelijke mensen ook!
top
Prima service bij dit bedrijf. Vlot antwoord op mijn vraag. Snelle levering. Het juiste product ontvangen.
goede site, complete informatie, snelle levering. Prima.
Helaas verkeerde bestellinh gedaan. Maar zonder problemen snel geretourneerd en geld terug gestort. Volgende keer ga ik hier zeker bestellen.
we hebben iets besteld en verkeerd geleverd gekregen. toen via klantenservice aangemeld maar niets gehoord tot nu toe vandaar vind ik het een slechte zaak als je zo met je klanten omgaat
Beste Rene, Wat vervelend om te horen, ik zie dat u inmiddels respons hebt gekregen. We hebben helaas een foutje gehad op de site en hebben u aangeboden het kosteloos te retourneren en het hele bedrag te crediteren. Onze excuses voor het ongemak! We hopen u in de toekomst wellicht beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Levering goed
Heb ijzerwaren winkel als zeer prettig en goed ervaren. Telefoon gesprek met een medewerker was ook prettig. Vraag werd naar tevredenheid beantwoord. Product is netjes aangekomen, eerder dan verwacht. Zal er zeker nog een keer bestellen!
Bestelling was volgens de omschrijving en geleverd zoals de website had aangegeven.
super, snel bezorgd alles super in orde!
Alles naar wens.
Voorspoedige afhandeling, snelle levering
Zie bovenstaand
duidelijk advies gekregen
Was opzoek naar specifiek slot, snel gevonden, duidelijke tekeningen
Duidelijke omschrijving op het internet te vinden
Ik moet beginnen te bekennen dat mail's in de spambox terecht gekomen waren. Het bestelde product was niet op voorraad en vanuit de leverancier werd ook slecht een levertijd afgegeven. Maar door een standaard mail te sturen dat waarschijnlijk de gewenste levertijd niet gehaald wordt... als deze al twee maanden overschreden is een voorbeeld dat ik me niet serieus genomen voel.
Beste Piet, Wat vervelend om te horen. Helaas lopen veel bedrijven tegen leverproblemen aan op het moment, wij proberen altijd zo goed mogelijk te informeren over de leverproblemen. Het komt helaas wel eens voor dat onze mails in de spam terecht is gekomen. Heeft u de bestelling inmiddels ontvangen? Ik hoor het graag zodat we het even kunnen uitzoeken. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Snelle levering en duidelijke updates op status
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire