Zeer snelle levering en goed contact via e-mail en is goed actief via socialmedia. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een avondlevering.
Online besteld, binnen 2 dagen het juiste WC-kraantje geleverd.
correcte afhandeling en scherpe prijzen Kon bij de levering van de resterende materialen wel moeilijk zien om wat het exact ging (na paar weken ben je dit wel vergeten...).
Zeer goede en snelle service
Ik heb gekregen wat ik heb besteld
Ben erg tevreden over de bestelling! Was keurig verpakt en snelle levering.
snel en correct geleverd
Goede prijs, snel levering.
Bestelling was prima, maar heb sindsdien al zeker 8 mails van jullie gehad Verschrikkelijk irritant en ik heb me nergens voor aangemeld
Beste Bas, Wat vervelend om te horen, we sturen normalieter alleen een bevestigingsmail en een verzendbevestiging. Ik zal er even naar kijken. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Recensione originale
Prima.
Goede levering, goed product.
Zeer makkelijk en overzichtelijke site en zeer vlotte levering.
Breed assortiment. Snelle reactie op mijn vragen en prima geholpen.
Snelle levering en perfect advies!
Deurdrangers besteld. Keurig op tijd geleverd.
Bestelling klopte niet omdat er m.i. onvoldoende info over gegeven werd, wat natuurlijk spijtig is. Maar ... POSITIEF: ik werd zeer vriendelijk en vlot geholpen voor terugzending van het niet gepaste artikel en ook vlot terugbetaald.
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling
Beste Warre, Wat vervelend om te horen, ik zie dat u inmiddels de bestelling ontvangen heeft? Normaal gesproken heeft de leverancier van uw bestelling een levertijd van max. twee weken. Helaas hebben ze die iets overschreden, excuses hiervoor. Toen wij de bestelling ontvangen hadden, hebben wij deze gelijk opgestuurd. We hopen u in de toekomst vlotter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Goede scherpe prijs, en snelle en correcte bezorging
Ziet er mooi uit.
Snelle levering ondanks de drukke periode gedurende de feestdagen.
De beugels waren in doos gestopt zonder bescherming. Geen plastic of papier. Hierdoor rammelt het in de doos met kans op krassen
Na aandringen zijn de artikelen geleverd
Beste D., Helaas waren er wat problemen, wij hebben deze inmiddels opnieuw verstuurd. Deze zou u naar verwachting morgen moeten ontvangen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Recensione originale
De zending is nog steeds niet verstuurd Dus ik kan nog niks beoordelen en de track and tracé is niet update .
Goede prijzen en en duidelijk website .
Mijn levering is heel snel geleverd. Helaas was 1 pakket incompleet maar dat is keurig opgelost. De volgende dag alweer in huis. Top geregeld
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire