Sneller levering en prima afronding van de administratie
Heb vooraf nog gebeld met een medewerker voor informatie werd hier keurig en vakkundig geholpen en mijn bestelling de volgende dag keurig netjes verpakt en zonder verzendkosten afgeleverd.
Toelichting: Suggestie is om in de OMSCHRIJVING te vermelden dat de dranger is ZONDER ARM. Dit staat wel in de specifictie.
Beste Frans, Wat vervelend om te horne. Wij vermelden dit zowel in de titel " Z arm" staat voor zonder arm als in de detail sheet waar vermeld staat bij uitvoering dat deze zonder arm geleverd wordt. Onze excuses voor eventuele verwarring. Mocht u in de toekomst vragen hebben over een artikel kan u ons altijd bereiken via de klantenservice. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Recensione originale
Toelichting: Ik heb het volgende artikel besteld: DEURDRANGER TS92B XEA1-4 BANDSEITE ZILVER Z ARM. In de omschrijving wordt niet vermeld dat de GLIJARM APART moet worden besteld. De omschrijving op uw site is als volgt: "Dormakaba Referentie 72712 EAN 048442639095 De universele glijarmdeurdranger voor standaarddeuren is voorzien van EASY OPEN-technologie voor het openen van deuren met een zeer geringe weerstand. De TS 92 XEA deurdranger is een aantrekkelijke en scherp geprijsde aanvulling op het TS 98 XEA-gamma. Het XEA ontwerp zorgt voor een uniforme uitstraling in het gehele gebouw. De deurdranger heeft ook het XEA-ontwerp en biedt, dankzij de EASY OPEN-technologie met hartvormige nokkenas, hetzelfde gebruiksgemak. Zijn concurrerende prijs en uitstekende kwaliteit maken de TS 92 XEA een bijzonder aantrekkelijke optie. De TS 92 XEA is gebruiksvriendelijk en sluit tegelijk veilig dankzij het pas in de eindfase toenemende sluitmoment." Na ontvangst van de deurdranger en een telefoontje naar de klantenservice werd mij duidelijk dat de glijarm apart moest worden besteld, dit betekende extra kosten voor verzending.
zeer snelle levering ,goed verpakt ,en niet duur ,goede ervaring
S avonds besteld en de volgende dag keurig in de brievenbus. Duidelijke communicatie over het verzenden en verwachte levering. Helemaal zoals het hoort.
Op de site staat levering binnen 3 - 10 dagen. Vervolgens moet je zelf 3x er naar toe bellen om te vragen waar je spullen blijven
Beste Jordey, Wat vervelend om te horen! We doen altijd ons best om de klant zo veel mogelijk op de hoogte te houden. Helaas is dat nog niet altijd het geval, excuses daarvoor. Er waren wat leverproblemen met het door u bestelde artikel. Ik zie dat u deze inmiddels heeft ontvangen? We hopen dat het artikel naar wens is. We hopen u in de toekomst beter en sneller van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
's Avonds om 20.58 uur besteld en de volgende dag werd het aan het begin van de middag al geleverd!
Makkelijk bestellen, netjes verpakt. Ik ben tevreden en zal de volgende keer weer in de winkel kijken voor andere aankopen.
Snelle levering. Achteraf had de dictator een la gere uitslag moeten hebben. Ik had gebeld om advies, hierbij was ik vergeten de drempelhoogte mee te rekenen. Doorvragen van uw kant had dit misschien voorkomen. Ik los het op omdat de bestrating iets verhoogd moet worden ivm regenwater wat blijft staan. De grens wel/niet porto is hoog. Op mijn €47 kwam nog porto. Meestal let ik hierop waar ik bestel.
Snelle en correcte afhandelen van mijn bestelling. In de loop van de ochtend besteld en de volgende dag geleverd, terwijl het tegen de jaarwisseling loopt.
Snelle levering goede spullen
Prima afhandeling
Website overzichtelijk. Verzending en verpakking uit de kunst. Aanbevolen.
Overzichtelijke site met goede info. Makkelijk te bestellen en razendsnel in huis.
Product werd netjes op tijd geleverd
Helaas levering niet volgende dag, maar 4 dagen later. Moest achter mijn bestelling bellen. Medewerker was behulpzaam, oplossing gericht.
Positief
Had een onderdeel nodig voor mijn Velux dakraam. Overal te koop, maar de prijs leek nergens op. Bij Mijnijzerwaren kon ik voor dezelfde prijs er twee bestellen incl. verzendkosten. Ga er zeker weer shoppen als ik iets op dat gebied nodig heb.
Heel fijn dat ik op een makkelijke manier per mail contact kon hebben met een medewerker die snel en deskundig adviseerde welke slotplaat ik moest bestellen. Het werd ook snel geleverd.
Goede ervaring. In de middag besteld en de volgende dag al geleverd.
......
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire