Tevreden
Je word zeer goed op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling.
Goed service. sneller Verzenden dat is ook prima.
Ik heb een koffer voor gereedschap besteld. Levering ging super snel. De medewerker ging nog aan de slag voor een onderdeel in de koffer. Hopelijk lukt dat ook nog om deze te bestellen.
Prima kwaliteit en levering. Goed voor een volgende bestelling.
Telefoon hulp perfect
Bestelling liep vlot en ik heb geen klachten.
Mooi artikel dat geleverd werd zoals beloofd. Snel en vlot in een zeer mooie verpakking Dank u wel en tot een volgende bestelling Groetjes Pol en Yvonne
Volgens afspraak geleverd
Snel in huis goed ingepakt en netjes natuurlijk Gewoon helemaal goed
Gegevens op de website zijn duidelijk
Ik had niet bij het product gezien dat het ging om een product wat niet voorradig was. Misschien dat duidelijker aangeven, zodat duidelijk is dat de levering langer gaat duren. Bij navraag wel een snelle reactie via de mail. (Maar niet echt vriendelijk) Misschien: wat jammer dat u de bestelling nog niet heeft ontvangen. Ik zie op de website dat het om een product gaat wat niet voorradig is, dat betekent dat de levering wat langer duurt, ongeveer ... dagen. De mail die ik nu ontving kreeg ik een beetje het gevoel bij van: Kijk dan beter op de website, daar stond bij dat het om een niet voorradig product ging. Zo werd het uiteraard niet letterlijk gezegd, maar zo kwam hij wel een beetje over.
Zolang de goederen voorradig zijn is alles OK zo niet dan wordt men in het ongewisse gelaten
Goed product Vlot geleverd
Bestelling kwam op afgesproken tijdstip aan en kwaliteit zoals omschreven. Zeer tevreden
super
Een toch ouderwets en dus afwijkend slot, die ik na veel zoeken uiteindelijk hier op de site vond en tegen een redelijke prijs. Daarbij ook nog eens snel geleverd, kortom helemaal blij.
Goede prijs, kwaleit en snelle levering
Goede kwaliteit maar 4 vijzen tekort waardoor je moet gaan zoeken naar dezelfde vijzen die van dezelfde kleur zijn.
Beste Guy, Heeft u de verkeerde maat ontvangen of besteld? We staan altijd open voor vragen zodat we u kunnen helpen. U kan altijd contact zoeken met de klantenservice. We horen het graag. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Online bestelt en 2 dagen later geleverd....SUPEE
Heel fijn geholpen
Hoewel het gewoon wetgeving is vergoeden veel online verkopers de retour kosten niet. Deze verkoper heeft het prima voor elkaar. Alles goed geregeld .i
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire