Prima bestellen, correcte levering!
Ondanks de drukte in pakjesbezorging binnen 24 uur levering van je bestelling is prettig ervaren.
Goede kwalitijd en snelle levering , een aanrader
goed ga zo door
Paar draadeind bitjes besteld. Bestellen ging lekker vlot en dat gold ook voor de levering. Heel tevreden.
Goed product
Dik oke
perfect
Ik had een voordeurslot nodig. De levertijd was kort en de prijs heel scherp. Ik ben heel tevreden!
Snelle levering, goede producten voor de laagste prijs!
Feilloos
Snel en wat ik zocht
Snelle levering, qua prijs was mijnijzerwaren de goedkoopste. Aanrader
top
Ok
op deze site zijn materialen te koop en te leveren die juist anderen niet hebben , en de levering gaat goed en de mensen van de expeditie doen hun best om het goed en met aandacht te verzenden. Al moet je zelf ook opletten of de juiste schroeven wel passen bij de scharnieren die je koopt , bij mij was het advies om 2,5x 20 mm.schroefje te gebruiken , maar die vallen er doorheen , veel te klein geadviseerd op de site.
De deur paniek sluiting bleek bij opening en montage NIET compleet. Doos was al ooit open geweest aan de ronde sticker te zien.
Beste Alexander, Wat vervelend om te horen! U kan hierover altijd contact opnemen met ons via [email protected]. We kijken graag naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Mooie deurknop
Spullen zijn netjes afgeleverd, helaas wel met de nodige vertraging. Dit ondanks alles voorradig was. Geen spontane terugkoppeling ontvangen. Enkel een reactie na het zelf navragetvan de status.
Hele duidelijke product omschrijving. Vandaag besteld, morgen geleverd! En dat in deze tijd!
Bestelling wertd snel en correct afgeleverd
Ik heb een driepuntslot besteld het is wel handig om daar een montage handleiding bij te doen.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire