Bestelling wertd snel en correct afgeleverd
Ik heb een driepuntslot besteld het is wel handig om daar een montage handleiding bij te doen.
Op zoek naar een rariteit en gevonden bij Mijnijzerwaren. Vervoerkosten vielen goed mee want pakketje moest toch over de grens. Deze winkel is een aanrader !!
Snel geleverd en makkelijk. Alleen heb ik het verpest, De pal om de deur te openen moest andersom worden gezet. Toen heb ik de kast opengemaakt, met de gevolgen van dien Ik krijg hem niet meer in elkaar. Dit gaat mij weer een nieuw slot kosten.
oké
Precies volgens afgesproken tijd geleverd. Prima kwaliteit en goede prijs
Geweldig snel en goed geholpen op de chat, ben een leek in deurschilden/ afmetingen ed en ben erg vriendelijk en goed geholpen. Alles past, super tevreden! Snelle levering.
Fijn bedrijf
nogmaals prima
alles ging goed maar alleen zeggen ze vandaag besteld morgen in huis .dat was 3 dagen later
Telefonist Mark was zeer behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen rond de verzending
Direct een antwoord op mijn vraag over het te bestellen product. Heel correct! Na een aantal dagen had ik het product in huis.
Geen terug koppeling als artikelen niet op voorraad zijn of lange levering . Advies geef een bericht hoe of wat. Gr
Bete J, Helaas waren er leverproblemen bij de leverancier. Ik zie dat er een paar keer contact is geweest met de klantenservice. Onze excuses dat u niet voldoende geinformeerd bent. We hopen u in de toekomst beter en sneller van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerearen.nl
Eerste keer
Makkelijk bestellen, grote keuze en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Snelle bezorging, binnen 24 uur☺
Had verkeerde aflevering adres ingevuld op de site, na het pakket terug gezonden werd naar jullie bedrijf, is het kosteloos opnieuw verzonden naar het goede adres
zeer tevreden/grote keuze/prijs
Makkelijk en snel besteld, producten helemaal in orde
Mijn bestelling had vertraging opgelopen en hierdoor jaar ik wel in de problemen. In de tussentijd had ik liever een product in rvs uitvoering en dat werd belangeloos omgeruild zonder te hoeven bij te betalen. Echt blij met deze superservice. Kom zeker terug.
Duidelijke omschrijving van het product op de website en dat kwam overeen met het geleverde artikel.
Snel verzonden Duidelijke site
wqd
Duidelijke informatie op de website. Product was eenvoudig te bestellen en super snelle levering.
Prettige ervaring om zaken te doen via mijnijzerwaren.nl. Meedenkend, oplossingsgericht bij een artikel welke niet standaard in het assortiment zat.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire