Prettige ervaring om zaken te doen via mijnijzerwaren.nl. Meedenkend, oplossingsgericht bij een artikel welke niet standaard in het assortiment zat.
Snelle reactie, mijn bestelling was optijd gearriveerd en in goede conditie en werkt prima
Eerst via Whatsapp communicatie incl foto’s over en weer sturen en daarna direct besteld en snel geleverd. Super.
Ik had de verkeerde schannieren besteld en het omruilen was geen probleem
Prima geregeld, nette bezorging.. Zou zo weer wat bestellen
Je krijg altijd antwoord ook niet onbelangrijk dank jullie wel.
Had een kraanuitloop besteld; Door mijn onervarenheid met leidingmaatvoeringen, had ik helaas de verkeerde aansluitmaat gekozen. Hoewel het beter is meteen het juiste artikel te bestellen (niet in de laatste plaats voor mileubehoud), maakt deze webwinkel het mogelijk om gratis (via hun website) een retourlabel aan te maken voor PostNL, en het zo te retourneren. Geen moeilijke formulieren invullen, maar gewoon het label afdrukken. Levering van bestelde artikel (en vervangende order) snel en conform aantal dagen gemeld bij produkt; Restitutie van aankoopbedrag én leveringskosten (!) ruim binnen de gemelde termijn. Duidelijke berichtgeving tijdens zowel bestel- als retourproces. Kortom : alle hulde voor MijnIJzerwaren.nl, en nogmaals mijn excuus voor mijn foutieve bestelling!
Snelle levering zonder problemen
Duurde best lang voor het product er was , verder wel netjes beantwoord op mijn vraag en was netjes verpakt en het goede product
Snelle levering van goed kwaliteit
Volgens site zou levering volgende dag plaatsvinden maar na 3 dgn belletje gedaan en toen kwam zending wel direct op gang!
Keurig op tijd geleverd, helaas 4 te weinig maar meteen opgelost met een razendsnelle nalevering
Veel op voorraad en snelle verzending. Helemaal goed.
Duidelijke beschrijving, goed producten netjes geleverd.
De korting die ik had gevonden hebben ze toch nog toegepast terwijl deze al was verlopen!
Duidelijk met bestellen, snelle levering.
Een klein gedeelte van mijn bestelling moet ik retour zenden, vanwege een zelf gemaakte fout. Ik kan het gratis terug sturen en ruilen tegen het gewenste product.
aangepaste artikel ontvangen zoals gevraagd zeer goede dienstverlening en communicatie
Goed geïnformeerd en op het afgesproken tijdstip geleverd
Leveren correct en snel.
Prima.
Mijn bestelling was super snel in huis, dank daarvoor!
voor het eerst een bestelling gedaan. Levering zoals ze beloven.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire