Was niet op voorraad, toch nog snel geleverd.
Goede producten
In eerste instantie werden mijn ijzerwaren niet verzonden, maar contact gezocht via whatsapp en het kwam prima in orde
In de avond besteld, dag er op binnen.
Groot assortiment & perfecte service...
Verkeerde artikelen ontvangen. Na één mailtje per omgaande het goede ontvangen. Prima artikelen. Veel keuze ook. Aanbevolen.
Ik heb voor et eerst besteld bij ijzerwaren en bestellen gaat makkelijk De site is goed ingericht en eigenlijk wijst het zich vanzelf prettige site om je spullen te zoeken en vooral te vinden. Snel besteld en snel geleverd. Dat is wat we willen tegenwoordig. Met vriendelijke groet, Michaël
Ga verder reclame maken aan collega's en vrienden.
Snelle levering en precies zoals ik had gedacht.
Goede en snelle levering. Kartonnen doos als verpakking te groot
Goed materiaal
Snel geleverd en goed spul
Snelle en correcte levering
Zie hierboven.
Dit was mijn eerste bestelling en als ik weer zoiets nodig heb, dan kom ik.graag hier terug, want zo'n goeie service vind je niet meer overal.
Inklapbare plankendragers besteld. Product werk goed.
kwaliteit product precies zoals beschreven. snelle levering
Goede communicatie ivm latere levering goed geregeld.
goed afgeleverd alles in orde
Snelle service en en meedenkende partij.
Artikel voldoet volledig aan de verwachtingen
Snel en simpel en prima product
Website werkt goed en snel. Product volgens afgesproken tijd binnen en werkt zoals het zou moeten doen.
Product is prima. Duurde alleen wat lang, maar dat lag waarschijnlijk aan PostNL.
Daar ik er niet te veel tijd aan wil besteden; waardeloos, niet aan te raden.
Beste Bas, Wat vervelend om te horen dat u het zo ervaren heeft. Ik zie een paar contact momenten, daarbij hebben wij ook vermeld dat er helaas veel leverproblemen zijn op het moment. Daar was het door u bestelde artikel er helaas ook een van. We hebben u telkens zo goed mogelijk proberen te informeren en wij geven ook updates op de product pagina. Wij begrijpen dat het afwachten niet altijd mogelijk is en ik zie ook dat de bestelling is geannuleerd en het bedrag is gecrediteerd. Onze excuses voor het ongemak. We hopen u wellicht in de toekomst beter en sneller van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire