Prima site om het op te zoeken
Prima en snel geregeld
Prima geholpen
Gekregen wat ik besteld had. Geen poespas en snnel geleverd.
Product op voorraad volgens website, moet er na 3 dagen zelfs 2x achteraan om te weten te komen dat het niet op voorraad is. Geen enkel bericht hierover ontvangen, geen veranderde bestelstatus, niks. Via de chatoptie op de site wel 5x excuses ontvangen maar daarmee heb ik nog steeds geen product in huis.
Beste Nancy, We vinden het erg vervelend om te horen. Helaas zat er een foutje in het systeem. We proberen altijd iedereen zo goed mogelijk te informeren. Helaas is dat bij u pas gelukt na uw contact poging. We hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en vooral sneller. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Ik ben zeer tevreden en zal hier zeker weer bestellen. Alles probleemloos verlopen.
Bestelling zo gedaan, goeie prijs snelle verzending
heel goed,
Perfect geregeld
Op de website goed kunnen vinden wat ik wilde hebben
Levering iets langer maar goede service en er behulpzaam
Goed materiaal en niet te prijzig
Makkelijk bestellen en snelle levering
Ok
De bestelling was snel in huis en met grote zorg verpakt
Wij hadden keukengrepen besteld. Lage prijs Duurde even voordat ze verzonden waren Matige kwaliteit. Ze lichte grepen, de bijgeleverde montage bootjes waren bij 3 van de 6 grepen niet goed/ slechte draad. Gelukkig zelf nog wat in dezelfde maat in huis, maar beetje jammer.
Geen nadere toevoeging nodig
toppi ga zo door
alles perfect
Snelle levering.
1ste klas scharnieren voor een eerlijke prijs. Wat wil je nog meer.
Bestellen is ok, en daarna duidelijke communicatie
Habitant un building, le livreur a sonné et est parti directement. Il n’était pas visible sur les cameras du le hall et n’a pas parlé, si bien que je suis descendu car je savais que j’attendais un colis. Ce service de livraison est vraiment un service de merde.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire